Snart helg...

ja min helg börjar imorgon=) Jag hoppas att det kommer att bli en superbra helg.

Vi va på kalas igår ju, det var trevligt. Jag fick en sen födelsedagspresent av Eriks föräldrar, ett par jättefina örhängen. Och så fick erik födelsedagspresenter som var gemensama.
Innan har vi bara haft fyra små tallrikar, jag tyckte inte att jag behövde fler när jag flyttade in... men vi fick massor av hans systrar... jättefina var dem.
Jag älskar att få paket=)

hoppas bara att Erik gillar det han ska få av mig... och så har jag köpt ett superfint kort. Hoppas att jag kan ge honom en lika bra födelsedag som han fixade till mig. Jag e inte så kreativ som han är.

Nu får jag fortsätta diska, börjar jobba snart.

trött...

jag kom knappt ur sängen idag... skulle egentligen gå upp när erik gick men så blev det ine...
han ringde sen och jag var så trött att jag tappade telefonen i ansiktet... det gjorde skitont hoppas att jag inte får ett blåmärke...
Ska snart sticka till jobbet, sen ska jag till Eriks föräldar på kalas. Vi ska fira både dem och Erik idag...
Jag köpte en söt top igår som jag tänkte ha på mig. men jag pallade ju inte prova den och den var såklart för kort. Så nu har jag skickat Erik att byta den efter jobbet=)

nu ska jag borsta tänderna och sticka...

lääängesen...

oj det var sjukt länge sen jag bloggade ju...men jag ska komma igång igen, ska verkligen försöka....
nu ska jag se klart Despe....(Desperate Housewifes)....

Saknar...

min älskling när han e borta....


har lagt upp denna tidigare, men det är vår favvo...

tråkig dag...

min blogglust har nog svalnat lite... men jag ska komma igång igen, lovar....
Idag så ville jag inte gå upp ur sängen, hade bara ingen lust. Som tur var så messade Alis och ville prata så jag vaknade till då... Just nu borde jag städa här, ser ut som ett bombnedslag.
Det är jättesvårt att hålla ordning när man är två i en liten etta. Jag håller iallafall på att tvätta så kläderna hamnar ju tillslut i garderoben.

Jag tänkte muntra upp mig med lite shopping sen om jag hinner... Va en runda på center syd men Alis igår... jag köpte hårinpackning och Silica Plus, ngt kosttillskott som ska stärka hår och naglar. Dem ska jag ta i två månader och se om det fungerar. Hoppas verkligen det, mitt hår är katastrof nu. Egentligen borde jag bara klippa av det och låta det växa ut men det kan jag inte. Har ju allltid haft långt hår och jag gillar det. Så jag fortsätter kämpa med mina inpackningar.

Imorgon ska jag grilla med Erica, det ska bli supermysigt. Det var länge sen vi åt middag ihop .Jag köpte nämligen en elgrill i helgen och är jättenöjd. Det är så skönt att kunna grilla på balkongen och slippa gå till parken varje gång. Fast det är väldigt mysigt oxå.



Jag älskar sommaren!! Jag blir som en annan människa, vill göra saker hela tiden, och så kan jag sitta på balkongen tills jag nästan fryser ihjäl på kvällarna.

sjuk...

när erik ringde och väckte mig i tisdags så trodde jag att jag var döende... jag har nog aldrig mått så dåligt... men just den dagen skulle jag på återbesök hos min läkare som kollar min mage...

jag trodde helt säkert att jag skulle dö i bilen dit och så var det såklart köer, ngn olycka tror jag.

sen jag kom hem därifrån så har jag bara legat i min säng, i två dagar!!! jag e så uttråkad... men jag börjar känna mig lite bättre så jag hoppas verkligen att jag kan jobba imorgon, om febern går ner ngn gång.

iallafall, enligt mina provsvar så är jag frisk som en nötkärna!
va!!! det e jag inte alls ju!
Jag har fått diagnosen magkatarr, jävla skit, så nu ska jag gå på ngn medicin i två månader.

Jag har varit vaken i en timme och känner att jag behöver lägga mig igen, jag hatar att vara sjuk...

valborg med mera...

Detta med bloggen e lite krävande, jag tycker att det är kul och så men jag har märkt att jag inte tar mig tid. Snarare sätter jag mig om jag har tid över. Och nu har jag det. Kom  hem ganska nyligen och det är inget kul på tv.

men helgen har varit underbar iallafall... kom inte hem från jobbet förrän ganska sent så det blev en snabb runda ner till tallriken bara.




Efter det gick vi bara hem... det blev en lugn valborg, men jag fick se ett bål iallafall! Då blev jag glad, men jag tyckte att dem släckte det lite väl snabbt.

Helt sjukt, jag mådde faktiskt dåligt när jag gick därifrån och tittade på all skit som folk bara lämnat på marken!!
Att lämna burkar som går att panta kan jag förstå, dem har ju ngn annan glädje av men man såg knappt gräset ju!!
Grillar som inte var riktigt släckta, kanske ngn som inte vill fira sin valborg där nästa år, eftersom parken inte kommer att finnas kvar!!!!
Det värsta är att det är vuxna människor! Vi la ner våra flaskor i påsarna och slängde dem i papperskorgen, det är inte heller det bästa (man ska ju sortera) men bättre än att lämna dem på marken ju...
sen tyckte ja synd om stackarna som fick städa det, hoppas att dem fick bra betalt.



Dagen efter var jag och Erik pigga och glada så vi stack till nova och shoppade!
Jag skulle ju shoppa loss på indiska men nej, allt jag ville ha blev ju sågat!
antingen av "praktiska skäl" eller för att det var rosa. så jag gick där ifrån med ett par blommiga ballerina.
Vi va iallafall på hemtex och köpte sängkläder, jag fick ju ett påslakan när jag fyllde år av Nathalie, Nicklas och Emanuel men Nathalie hade missförstått mig när jag sa att jag och Erik delar täcke, det gör vi men vi har faktiskt två.
Så nu har vi ett komplett set. ska bli mysigt att bädda om till det=)

På kvällen gick vi en runda till bakfickan och mötte upp några från jobbet, det var trevligt. Sen vinglade vi (jag) hem...


har mina supersöta rosa pumps på mig, premiär=)

Såg inte förran nu att till och med min mobil är en liten rosa detalj på bilden...


Har så många fina bilder på oss från helgen så jag var tvungen att lägga upp denna med.
Saknar ju honom nu när han e borta...


Jag släpade med honom på mer shopping, men på lördagen i stan var det mest han som shoppade ju, bla dem snygga brillorna han har på en bild. Och söndag blev det en liten utflykt till Ikea=)

oj..

vad länge sen jag uppdaterade bloggen, har varit ledig i helgen och haft fullt upp...
Det har ju varit så fint väder så vi har grillat och myst i solen massor. Har inte blivit så brun bara...
slänger upp en bild så kommer det mer uppdatering ikväll, tänkte dricka upp mitt kaffe och borsta tänderna nu. Ska sticka till en heldag på jobbet nu....


På väg  till ikea...

RSS 2.0