Favoritkillar


Dagens


Vuxen

Jag är 26 år (om ett par dagar) och jag lämnar lyset på i hallen när jag är ensam... Saknar min man.


Tekniken

Som ni märker hade jag lite problem med det förra inlägget! Mååånga bilder på mig och vikhög:)


Härliga soliga söndag

Ytterligare en promenad med sötaste! På väg hem till Malmö igen, det är skönt att komma till lödde men det räcker med en helg. Finns lite mer att göra hemma:)


På promenad

Tog en promenad men Nessie genom lödde och hittade en lekplats som jag inte testat! Var ju tvungen att klättra lite men det gick inte för Nessie blev helt galen när hon såg mig klättra upp.


Årets första grillning.

Marinerat kött med äpple och valnötssallad blev det ikväll! Här står Erik och grillar medans Nessie håller koll:)


Aw

Vilken lyckad after work jag planerade igår!
Åt pizza sen kollade på MACK. Fruktansvärt roligt faktiskt! Rekommenderas. Nu är det jobb sen blir det landet hela helgen.


Mysig eftermiddag och rolig kväll

Stack och käka thaimat och zebra Mocha på starbucks med söta Charlene idag. Och snart ska jag sticka och bowla med Erik och nicklas! Vilken bra dag!
Lite ledsen är jag då mina Ralph laurenskor kom idag men var alldeles för stora så jag måste byta dem och vänta jättelänge:(
Nä nu ska jag gå in och torrshampospraya min hemska utväxt.


Bra hårdag...

Så snygg Sylvia var idag och håret blev faktiskt riktigt bra och hon verkade nöjd.
Jag fick en ros av henne för att jag hjälpte henne, så sött!!!


Fredagen

Vilken härlig fredagskväll jag hade... Åt middag med Erik och Nicklas, han kon hem från Thailand igår och var seriöst svart i ansiktet, avundsjuk!!! Efter det drog vi ner till lilla torg och träffade underbara tjejer från mitt jobb! Hade riktigt roligt!
Snart kommer sylvia hit, ska göra frisyr på henne då hon ska på bröllop idag.
Tänkte sticka till lödde sen och umgås lite med min bror. Mysig lördag:)


Favvo

Jag har använt mig av vitamin E, silk in moisture mask ett tag nu och jag älskar den. Jag sover med den två till tre ggr i veckan. Huden blir så mjuk och man känner sig fräsch.


På benen igen

Efter ett par dagar av riktigt dryg sjukdom så är jag på benen igen... Har jobbat och tagit en myspromenad med underbara Lisa! Skulle ta en pw men det blev lite lugnare eftersom jag inte är helt frisk.
Förresten, fy vad jag ser emot denna våren. Tänkte ha riktigt roligt! Bl.a. En Sthlm tripp till med fint bröllop, och så fyller jag ju snart år!
Vad ska ni hitta på i vår? Tar emot alla tips på roliga saker man kan göra när det är fint väder.


Önskelista...

Jag fyller snart så jag tänkte lägga upp en liten lista på vad jag önskar mig...


1. Poncho Rut m. fl Nelly.com 2. Lotion Mango, The Body Shop 3. Vas/ljusstake Åhlens 4.Moroccanoil, Bangerhead.se 5.Hoodie Victoria Secret 6.Grön klänning, HM 7. Ballerina, HM 8. Lotion coconut med skimmer The Body shop


Äntligen

Har jag skaffat mig en kalender för 2012, ett av mina mål detta året är att bli mer organiserad


funderingar och veckan som gått...

Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor. Jag är fruktansvärt nöjd med mitt liv men ibland så förstår jag ine menigen med det. Jag vill bli något, göra skillnad.

Den senaste veckan har varit tuff, därav dålig uppdatering. Vi har tyvärr fått närvara på två begravningar. Det enda positiva som jag uppevt med detta är att det enda som egentligen spelar någon roll är männiksorna omkring dig, dem som älskar dig. Inga pengar i världen kan köpa någon som verkligen saknar DIG när du inte finns längre.

Dem som vi förlorat var sådana människor, och dem är saknade för dem de var.


Slutats, jag vill bli något, bli nöjd. Men det betydande i livet är människorna du lever det med.


Just nu

Sitter på jp's med Erik, vardagsmys


Mys

När jag kom in i vardagsrummet tyckte jag att Erik var så söt när han satt i soffan och åt sin glass. Jag älskar att bo med honom! Vi har så roligt tillsammans. Jag struntade i glassen eftersom jag varit så duktig och gått en pw efter jobbet. Kallt som satan!


Mysig söndag

Jag och Erik åkte lite tidigare till lödde idag och tog Nessie med till skogen. Härligt väder och mysig natur! Sen var vi på kalas då mamma fyller åt idag. Den hade gjort egen smörgåstårta och kladdkaka:)


Julklapp

Fick ett presentkort av Morfar i julklapp som jag utnyttjade igår! Två formar och en pajform i samma serie. Älskar dem, så Carro!


Parkväll

En riktigt rolig kväll med Erica och Marcus har vi haft ikväll! Mat, efterrätt och spel. Absolut överrens är riktigt roligt, jag vann två rundor. Först med Erik sen med Erica!


Post

Fick hem världens finaste inbjudan till min kusins bröllop i vår!
Går och väntar på klänningen som jag klickat hem från inlovewithfashion till denna tillställning!


RSS 2.0