101230

Hoppas att alla haft en god jul!!! Jag har varit lite frånvarande här på bloggen och det ber jag om ursäkt för.
Jag fick jättefina julklappar bla en Thailandsresa av Erik, kan ni fatta... sjukt glad blev jag!
Nu är jag sjuk och har varit det i två dagar, skittråkigt. Idag skiter jag i att vara sjuk för Lisa kommer med sin sambo Christoffer och vi ska käka alla fyra och fira lite för-nyår. Mysigt ska det bli.







Jag på juldagen på väg ut och käka med Erre!

bort sjukdom bort...

Jag har gjort allt för att undvik att bli sjuk. Handsprit var femte minut hjälpte tydligen inte. Vaknade superseg med huvudvärk imorse. Så idag blir det ingen träning, tråkigt.

Igår var jag hos Erre och åt god sushi... mums. Det är vår nya grej nu, sushi och vin, mys!



jag igår...


drygt...

Körde till mobilia, parkerade och gick in. Insåg då att jag glömt mitt VISA-kort hemma...Jag tar det imorgon.

oj var det tre dagar...

oj  var det tre dagar sen jag bloggade sist. Anledningen till det är att jag har jobbat och det har inte hänt ngt speciellt.
Idag är jga däremot ledig och har släpat mig upp i soffan nu... Tänkte starta dagen med lite träning sen en runda på stan. Hade tänkt baka lussebullar idag med men det får nog vänta. Har ingen julinspiration idag. Men äta dem kan jag nog!!!

101207

om fem minuter ska jag köra och besikta (vet inte hur det stavas)min bil... i TRELLEBORG! Jag förstår om ni inte är avundsjuka, tog den senaste tiden 07.40 på min lediga dag dessutom!



Så här pigg och glad är jag...

101206

Idag är det Pontus födelsedag! Grattis lillebror!(fast han är ju inte så liten) Vi var och firade honom igår efter att jag slutat jobba. Mycket trevligt...

Idag är det jobb för mig igen. Hela dagen faktiskt, tråkigt. Ännu värre är att jag måste göra ärenden innan jag börjar... blä!


Gigantiska lussebullar



Jag åt två och en halv igår! Jag kan inte förstå det nu men jag ÄLSKAR lussebullar.

Idag är det fredag!!!


Jag har precis varit nere och tränat en timme, här är fint och städat i lägenheten och Erik kommer hem snart från jobbet, då ska vi äta lite lunch. Dessutom ska vi på julfest tillsammans ikväll. Kan denna dagen bli bättre?
Så skönt det är att vara så här glad!

Julbak!

Första gången jag bakar lussebullar själv. Jag insåg inte hur mycket dem skulle jäsa, haha det blir jättelussebullar.

Jag kan inte förstå att jag gör detta...

Jag tonar mitt eget hår, HEMMA!!! Jag har gått till frisören och gjort slingor alltid men nu var det droppen! Var och slingade håret förra veckan och såg ut som en polack när jag kom hem. Hon hade lagt i massa guldiga slingor som blandades med de blekta och hela håret blev då gult.  Det första jag gjorde var att köpa en silverinpackning, den hjälpte lite. Men nu ska jag fan o mej fixa det själv.

Andra har tandläkarskräck, jag lider av frisörskräck!

det är ju minus 4 grader!

Jag fick för mig att jag ska gå ut och powerwalka, och jag kommer nog att göra det! Jag hatar ju kyla och fryser konstant. MEN jag älskar att motionera och har bara det jäkla löpbandet som jag spyr på efter att ha tvingat mig själv att springa på det!

Jag var nere på träningsvärket och skulle skaffa träningskort i fredags, men jag hade inget kontoutdrag med mig så det sket sig! Är lite sur för det nu när jag är ledig ett par dagar och verkligen har tid att träna.

Nu ska jag packa på mig massa kläder så jag inte fryser ihjäl!!!

uppe med tuppen...

jag har sovit superdåligt inatt, sen kunde jag inte somna om när Erik hade gått. Tjugo i sju gav jag upp på att kunna somna och steg upp. Eftersom jag nu är uppe i tid så ska jag försöka ha en effektiv dag och få massor gjort. Men först ska jag ligga i soffan under filten ett litet tag till...

RSS 2.0