Filmtips...


En grymt bra film, jag är inte särskillt bölig men jag grät så mycket så Erik fick trösta mig.
Förresten jag ska skaffa en Akita nu!


Bloggsugen...

Jag har fått ett riktig bloggsug just nu.' Jag vet att jag frågat innan men vad vill ni läsa om? Inredning, dagens, shopping, relatoner?? Snälla skicka en kommentar om varför just du läse min blogg. Jag har lite fantasi och behöver er hjälp. Ni får ha en underbar tisdag!

Brunch

Igår överraskade mina föräldrar mig med brunch på översten. Gud vad mycket mat, jag åt inte mer på hela dagen. Mycket trevlig dag!


Dagens

Idag har jag mina favvojeans vit top från hm, gammalt brunt skärp och min nya kofta från hm.
Såklart min älskade guessklocka som jag fått från Erik!


Söndag

Denna söndag ska jag spendera med mina föräldrar, och Nessie såklart! Det blir italiensk brunch sen en promenad med nessan i parken. Myspys...

Lördagsmiddag

Jag tycker att lördagar är lite mer speciella, så jag försöker göra just den dagen lite mer speciell. Vi hat haft en väldigt mysig och rolig dag idag. Plus att vi gjorde riktigt god mat ikväll.

Fylld lövbiff med mozzarella, soltorkade tomater, kålrabbigratäng, färsk broccoli och sallad med sås! Mums...


Nytt i garderoben...



Svart kofta från hm, precis vad jag behöver passar till allt.



Svart halsduk fråm gna, löjlgt billig  20kr, och mössa för att det var så kallt idag, accent.



Kabelstickad kofta från boomerang, riktigt fynd faktiskt.


Dagens lunch

Caesarsallad på Texas longhorn, väldigt god!


...


Stan idag!

Kom precis hem från en heldag i stan med Erik. Båda två har fyndat ordentligt. Visar sen vad som följde med mig hem:)


Nu ska jag må bra


Fredag!!!

Kl 17 kom jag hem efter att ha handlat mat till ikväll! Känns underbart! Erica kommer ikväll och äter middag med mig, det är jättelänge sen vi sågs så det ska bli extra kul...


Of to work pic


Tidigt

Jag är inte van vid att gå upp så tidigt. Har jobbat idag och det var roligt! Nu ligger jag däckad i sängen och ska sova. Nicklas har varit här och ätit middag med mig och umgåtts såklart, tills jag höll på att somna i soffan dvs.
Ska se om jag hittar ngt att somna till på teven...
God natt!


Seg måndag

Igår var min första riktiga arbetsdag på mitt nya jobb! Jag var sjukt seg när jag kom hem, men shit vilken känsla att gå hem halv fem! Ska bara vänja mig vid att gå upp så tidigt:) men det är det värt. Självklart blir det så kallt att man måste skrapa rutorna när jag ska börja tidigt varje dag, typiskt min tur! Så nu måste jag snart bege mig ner i kylan.


Älska kläder...




Älskar Ashley i "Revenge", grym stil!

Tv-dag

Gjorde en gratäng på gårdagens tacorester och Nicklas kom med ett kilo godis så nu ligger vi och jäser i soffan och kollar serier. Mysig ledig söndag!


Oplanerad

Något som skulle vara en enkel middag slutade med en för 10 pers! Vad hände? Det ska bli superkul, jag älskar att bjuda men det har varit så mycket på sistone så jag känner mig lite oplanerad. Sitter i bilen från affären, ska hem och baka. Städa, laga mat och göra mig i ordning! På något sätt tror jag att vi får ihop det, jag har ju min superman som är duktig på att ta tag i saker.

Förresten jag har önskat mig Pisen, mina föräldrars katt i födelsedagspresent (eftersom jag vet att jag inte kommer få Nessie)
Bjuder på en bild på honom från i morse.


Just nu.

Myser med Nessie i soffan


Dagens!

Idag slutar jag på Non!!! Jag knappt fatta det själv, men kakorna står färdiga i köket och glasyren är gjord, efter många om och men. Hade lite otur med proppar som gick hela kvällen.
Hoppas att jag får en bra dag på jobbet och att kunderna är snälla mot mig!


En sak kommer jag inte att sakna med mitt jobb...

Kläderna!


God natt

Ställer min väckarklocka nu... Inte för att den för ngn nytta, älsklingen väcker mig varje morgon :)
åttonde dagen i rad att jobba imorgon, börjar bli lite less. Men jag är ju ledig i helgen! Dessutom har jag massa roligt att se fram emot ett par helger fram. Bl.a. Så ska vi till Sthlm en helg framöver:) Och så ska jag träffa mina fina vänner! Iovar att hålla er uppdaterade.
Kram på er!


Förväntningar

Det är bara januari men jag känner på mig att 2012 kommer att bli ett riktigt bra år!

God natt allesammans!


Underbara vecka!

Känner på mig att denna veckan kommer att bli bra! Jag ska jobba idag, på mitt nya jobb:)
Ikväll ska vi storhandla och försöka ära lite ny mat, vi får se hur det går. Ha en härlig tisdag!


Dålig

Förlåt för dålig uppdatering. Har jobbat och haft middagar hela helgen.
Min sista jobbhelg!!! Sååå skönt.
Har ätit god mat med Erik och Nicklas och sen blev jag sugen på chips och dippa.
Sitter och väntar på att dom ska komma tillbaka från affären, var så söta och gick och handlade till mig;) ibland har man det riktigt bra!
Nu: Vampire diaries
Sen: film!

Ha en mysig söndagskväll!


Fläta

Noll fantasi idag så det blev en söt liten fläta, tycker jag ser lite snäll ut.


Pink nails

Älskar mitt rosa nagellack! Påminner om våren som jag längtar så till...


Dagen

Vilken dag! Har haft jättetrevligt men Gud vad trött jag är, har sugit åt mig information hela dagen. Tror det kommer att bli riktigt bra... Nu måste jag planera morgondagens kläder eftersom jag inte har arbetskläder där:)
Jag och Erik tänkte ge den nya serien revenge en chans ikväll! Massa nya premiärer, vilken tänkte ni se?


Dagens

Det känns som jag ska kräkas så nervös jag är just nu...plus att jag fortf, inte är helt frisk...
Här får ni en dagens, Ralph lauren tröja, jeans från svedala outlet och gamla stövlar från bianco.


Spännande

I morse mådde jag sådär. Men nu är jag faktiskt piggare...förhoppningsvis så är jag helt frisk till imorgon för då ska jag börja på mitt nya jobb!!! Så sjukt nervös... har förresten haft haft Vampire diaries maraton i två dagar, är helt besatt nu.


När kroppen säger ifrån...

ska man lyssna... Huvudväk, ont i kroppen, humörsvängningar, lätt fått massa små sår, en dunderförkylingning plus stressen i december. Jag struntade i symptomen och nu är jag sjuk, ligger hemma och tittar på tv så uppdateringen blir lite sämre idag tyvärr...

God morgon!

Idag kom jag upp i tid! Men är endå lite sen nu såklart.
Har ni förresten märkt att jag klippt mig kortare? Gillar det faktiskt! Slängde på mig lexington tröjan idag med i brist på fantasi och tid...


Saknar

Gud vad jag saknar julmys. Fick inte mycket av det detta året då jag jobbade kvällar hela december. Men min fina sambo överraskade mig med en helt fantastisk helg i Hamburg med massa julmys, marknder och kärlek!


Citat

"gamla människor är tråkiga, och jag tror att Erik är 15 år äldre än dig Carro" Kevin 6 år..


Söndagsmys...

Idag våldgästade vi fam bell/Persson och blev bjudna på supergod middag och familjemys. Så mysigt att vara där med deras härliga barn!


Promenad i parken

Tog ut Caesar på en promenad i rönneholmsparken idag.


Second hand.

Ärvde/lånade på obestämd tid, denna fina halsduken av mamma som köpt i London! Gillar den verkligen, tack mamma!


Jag och Erik har roligt ihop!

Vi körde en timme bowling. Så roligt vi har ihop! Perfect match!


Dagens

Älskar min tröja från lexington, tillsammans med byxor från hm och Nikejackan


Lyxlunch!

Har precis ätit en supergod lunch hos mamma och pappa med min bror och hans sambo. Fisksoppa till förrätt och oxfile provancale till huvudrätt. Snart är det kaffe och kaka:) härliga lediga lördag!


Fredagskvällen

Sitter och dricker ett glad vin på bakfickan med älsklingen och nille. Ikväll blir det fläskfilegryta med ris gott sällskap och en eller två rundor geni:) ha en mysig kväll alla!


Som en söndag...


Sitter på jobbet och har lunch. Det känns som söndag idag. Roligt för då är det så mysigt på jobbet:) men fredag är det för mig och jag är ledig i helgen! Ett par timmar kvar bara...


En sista chans...

Jag tänkte ge bloggen en sista chans! Jag tycker att det är roligt att blogga dessutom har jag lovat söta Nathalie att jag ska försöka då jag har en liten förändring i livet på gång.

Jag har nämligen sagt upp mig från Netonnet för att börja jobba som mötesbokare på ett kontor. Helt underbart då jag kommer vara ledig varje kväll OCH helg!

Det blev ett min första inlägg för nu måste jag sticka till jobbet, Nicklas kommer snart och vi ska samåka, MILJÖVÄNLIGT!!! pluspoäng till oss...

RSS 2.0