Bambi på is


Sötaste julpyntet...


Julen är här...

Efter den första advent är det jul! Så är det bara... Har haft en av de roligaste och bästa helgerna ever! Vill tillbaka till den.

Tog en paus från det mesta ett par veckor, bloggen och träningen främst. Det ska det bli ändring på nu. Men först ska jag se våra bästa år och städa köket, sen är det dags att jobba tyvärr.

Tar en paus...

Som ni kanske märkt så har jag tagit en paus i bloggandet. Jag kommer att komma tillbaka snart, ett par dagar till bara.

Underbara helg!!!

kom tillbaka till mig...

Mindre rastlös...

med Waka waka och Magic på spotify tog jag mig ut i blåsten i alla fall! En powerwalk på 40 min var precis vad jag behövde. Nu är det kaffe och duscha sen ska jag sticka och göra lite ärenden.


jag tänkte trotsa vädret...

men det spöregnar verkligen! Vill inte bli sjuk denna helgen, och jag vill verkligen inte ställa mig på löpbandet i motionsrummet för där har jag redan sprungit en mil denna veckan.
Så kul är det inte att stå på samma ställe och springa. En hel mil utan att komma någonstans.
Håller på att fixa en pilatesdvd, är riktigt sugen på att testa pilates. Får väl vänta på den istället.

Uttråkad & rastlös!

Slappa Carro...

Jag tycker att även jag förtjänar en lugn morgon ibland... så jag tog en idag. Kände mig inte bra i halsen när jag vaknade. Nu sitter jag i soffan och dricker chailatte. Mysigt!

Det ser ut som att vädret kommer att bli bättre så jag tar nog en promenad sen... Först ska jag se klart vbå, sen förbereda för fredagsmys ikväll!!!


dagens träningsoutfit...


Jag...



Dagens slappa outfit....

visste ni att...

visste ni att sushi bara innehåller ca 40 kalorier per bit. Varierar såklart beroende på vilken bit det är. kompenserar de miljoner kalorier jag drack i vinet... haha
Men det är nyttigt plus att det smakar så satans gott!







Söta Erre!

Seg morgon...

usch vad konstigt jag drömde efter erik hade gått till jobbet. Jag visste inte vad klockan var och jag hade försovit mig, gick vilse i lund... massa konstigt!
Jag var ganska seg när jag vaknade. Tvingade mig själv att träna men det gick sådär faktiskt. Men det är bättre än inget tänker jag.
Nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska jobba heela dagen.

hemma från en...

hemma från en rolig kväll med Erica... sushi, lite mycket vin och massa tjejsnack blev det. Har haft skitroligt!


Helt slut!

Har varit och tränat nu.
Det är inte ofta jag inte vill gå och träna, men idag kände jag faktiskt inte för det.
Men när jag väl kom ner där och började springa på bandet så är det så skönt! Jag älskar den känslan, när jag gillar att träna, slita ut mig och bli svettig! haha.. för ta i gör jag.
Även om jag gått upp i vikt så känner jag mig mer tränad än någonsin, jag springer 20 min utan problem, jag tycker att jag ser mina magmuskler (i vissa ljus) och allt dallrar inte så fort man rör sig.

Anledningen till att jag skriver mycket om min träning är för att jag pushar mig själv, har mycket att leva upp till om jag skriver om det så mycket, plus att jag blir sjukt motiverad av att läsa träningsbloggar. Följer faktiskt ett par stycken.

Så om jag skriver att jag ska köra en timme med Carmen Electra också, så måste jag ju göra det nu. Självplågeri! haha...

Julkänslor...

Dem firade jul i våra bästa år och jag fick riktigt mycket julkänslor! Jag älskar julen, och har massor som jag vill göra just i år. Det ska bakas kakor och julgodis, pyntas och mysas! Love it!

Nu ska jag släpa mig ner i motionsrummet, är inte supersugen men idag är jag ledig så jag har ett par timmarrs träning framför mig.



Måndag igen!

Men denna måndagen är bättre än förra, för denna veckan är jag ledig helg! Jag älskar lediga helger, speciellt den som kommer! Vi ska hitta på massa kul, men innan dess är det en vanlig vecka. Imorgon ska jag träffa Erica och äta sushi. Det ska bli kul!

Kom precis upp från ett hårt träningspass! jag sprang bla i 20 min. Det känns nu, men det behövs. Ställde mig på vågen imorse opch började nästan gråta! + 4 kg! What, hur kunde jag tillåta detta? Nu är det ändring på det i allafall.

Nu måste jag göra mig klar så jag kan sticka till jobbet.. sista dagen sen är jag ledig en dag!

Grattis!!!

Har varit och firat min pappa som fyller år idag!!! Mycket trevligt, mecd massor med god mat.
 Vill även säga grattis till Merre som också har födelsedag idag!

vi älsklar malmö ff...

Då var gulet vårt.


God morgon bloggen!

Idag är det ju lördag! men jag ska jobba så jag var uppe i ottan... haha kan  man skriva så? jaja, det går ju bra att säga, ni fattar!

Slutar tidigt idag så jag och Erik tänkte kanske hitta på ngt, bio kanske. Någon som vet en bra film som går nu?


Förresten jäklar vad träningen börjar ge resultat nu, inte på vågen men man ser det. Bra motivtion!

Den nya Carro...

kom  hem från jobbet kll nio och hoppade i träningskläderna och sprang ner till motionsrummet för att träna en timme. Och jag tog ut mig ordentligt idag.
Nu har jag tagit en lång varm dusch, packat in håret och gjort ansiktsmask. Nu saknas bara älsklingens famn och han är på väg hem till mig ju. Kan kvällen vara mer perfekt?

jag drar till jobbet...

fy vad jag inte är sugen på att jobba idag!



puss på er!

Fredag idag...

dagen började med en powerwalk och lite magövningar. Nu sitter jag i soffan och dricker kaffe till vbå som vanligt. Mysig morgonrutin faktiskt, att bara slappa och titta på teve.

Här blir inga muskler gjorda...



Nu ska jag ta mig upp ur soffan och träna lite tänkte jag...

Har jag blivit gammal?

Det får vi se idag för jag ska nämligen till optikern och kolla min syn! Jag har alltid sett superbra, men på sista tiden tycker jag att jag ser sämre. Jag har kännt mig yr och ofokoserad i flera veckor och det kan bero på ögonen har jag insett.
Så ja, idag får vi ses hur mycket min ålder har försämrat min syn...

Kärleken besegrar allt...


Duktig Carro...

efter min powerwalk så bakade jag dinkelbrödet också och det blev superbra! Nu har vi hela frysen full med hembakat bröd.

Sen tränade jag till Carmen Electras disc2, sjukt effektiv på mage, rumpa och lår! Helt underbart, och det ar en hel timme också. inte jättebra dem dagarna jag jobbar tyvärr.
Fixade hem både 1 och 4:an också så nu ska det tränas. Är lite trött på Jillian Michaels övningar nu och kände att jag behövde förnya mig lite.
När Erik kom hem stack vi ner till motionsrummer för ytterligare lite träning. Nice!
Nu tänkte jag springa ner till affären och köpa äpplen så jag kan göra äpplepaj till Älsklingen...

Jag tror att jag har gjort fel...

Jag tror att jag har gjort fel när bullarna ser likadana ut när de kommer ut ur ugnen som när jag satte in dem...



Detta ska föreställa linfröbullar.. hoppas att dem smakar gott i allafall.

Men grahamsbullarna blev riktigt bra!



Funderar på att baka ett dinkelbröd också...

Härliga höst!

var ute och powerwalkade i 45 min i solen... helt underbart skönt!


Hemmagjord chokladmousse med rosa grädde och glitter

Erik och jag hade inflyttningsmiddag i helgen och jag stod för efterrätten.



Jätteenkelt och supergott

100g mörk blockchoklad
2 ägg
2,5 dl vispgrädde

smält chokladen och rör i äggulorna en i tagen, vispa mellan dem. Vispa grädden halvmycket och blanda i chokladen. Rör ihop, häll upp i serveringsglas och ställ i kylen i ca en timme.


God morgon!

Idag är jag ledig, och frisk tack gud. Åt skaldjur till lunch igår och mådde skitilla sen. Var livrädd att jag skulle bli sjuk på mina lediga dagar.

Men men frisk som en nötkärna sitter jag och surar för att det är skitväder ute! Jag tänkte powerwalka idag ju!! Det var såå länge sen eftersom jag joggat de sista veckorna, men just idag kände jag för en härlig rask promenad.

Hittade lite bilder från helgen, vi var ute och åt i fredags och hade skitkul tillsammans







Puss!

motivation

Tidigare hade jag massor med motivation till träning och att äta rätt. Mitt mål är att vara vältränad till vi ska åka utomlands i mars. Men det är ett tag till dess. Svårt att ha noll tollerans i fyra månader till.
Jag sitter och tittar på olika träningsformer och olika pass man kan gå på, ja Sats verkar ju skitbra, men det är svindyrt. Vet inte om jag tycker att det är värt 4000-6000kr, beroende på var jag bor om året.
Jag har klarat det ganska bra själv till ett mycket billigare pris.
Dessutom så vill jag inte gå själv, och det är svårt att passa schema med ngn annan. Erica och jag försökte men det gick ju sådär.

hmmm.. svårt att bestämma hur jag ska göra, det är ju ingen tvekan om att jag ska klara det. Bara hur...




jag ska försöka bättra mig...

men denna helgen har varit hektisk, men rolig och supermysig! Tänkte slänga upp lite bilder om jag hinner innan jobbet.

Förresten, jag bytte nikotonplåster mot godis och nu ska jag sluta med godis, men har inget substitut. Sjukt jobbigt!

RSS 2.0