Onsdag...

Nu har jag powerwalkat, plockat undan i lägenheten, slappat och precis bakat en kladdkaka. Ska hoppa in i duschen för att bege mig till affären. Min kära familj ska komma på middag och det ska bli mysigt.

Lyxvecka, träffade Erica igår, familjen idag och Älsklingen kommer imorgon sen har vi ledigt i tre dagar tillsammans.


Lyckligt lottad...

Jag kan, utan att skryta säga att jag är lyckligt lottad!
Jag har inte bara en underbar familj som alltid ställer upp om det är ngt. Som den dagen jag glömt min bilnyckel och pappa körde hem, hämtade den sen mig och körde mig hem. Utan jag har dessutom hittat världens bästa kille som älskar mig och alltid finns där för mig. Oavsett... Jag älskar honom så mycket!
Förutom allt alla dessa underbara människor så har jag de bästa vännerna! Dem hjälper mig, underhåller mig och stöttar mig när jag behöver det.

Fine, jag har ingen kärriär (än) och jag är inte särskillt rik. Men det är jag, för jag är omringad av människor som älskar mig och som jag älskar och uppskattar varje dag. Ta ingen för givet!
Bara en liten tanke...

Jag vet att jag är dålig

på att uppdatera men denna veckan har bestått av jobb och träning... förutom igår när jag träffade Alis och käkade middag. Mysigt!

Idag gick jag upp och gymmade med Merre=) Nu sitter jag och dricker andra morgonkaffet och snart ska jag sticka till frisören för en uppdatering av mina blonda slingor och en liiten klippning, om jag får som jag vill=)

Ikväll kommer älsklingen hem! Gud vad  jag längtar, ska göra thaigryta och baka paj hade jag tänkt. Ja då var dagen uppdaterad men jag ska försöka återkomma...

En ledig lördag!

Idag är det lördag och jag är ledig! Erik stack precis iväg för att spela golf så jag tänkte passa på att träna och kanske ta en runda i stan innan vi ska äta lunch på ngn mysig uteservering. Tror att det kommer att bli en underbar dag!

Hör av mig senare.

RSS 2.0