jobba...

Ska jobba även idag, men det gör inte så mkt faktiskt. Det jag gillar med att börja sent är att jag hinner träna innan och slipper stressa. Skönt, har haft en lugn och skön morgon nu...

Om två och en halv vecka sticker vi, börjar verkligen längta nu. Jag hoppas att jag kommer att ha lite tid och energi att träna, hotellet i ao nang har nämligen ett gym som jag tänkte testa.




Poolen på hotellet.

30 grader, sol, drinkar och massa mys... Lääängtar!

God morgon...

Jag tänkte ta mig ut på en pw idag men det skiter jag nog i. Vädret är ju inte direkt lockande. Kör ett pass med carmen plus extra material istället, snart....

Sitter och kollar på lite bilder från helgen, har haft en skittrevlig helg fast jag jobbat båda dagarna.




Jag på bakfickan i fredags när jag spöade Erik i dart=)




Lördagens outfit








Kvällens...

Sticker till Rådhuskällaren för att fira en kompis som fyller år....



Vi ses!

Fly verkligheten ett litet tag...

Längtar till Thailand ngt frutansvärt mycket, jag vill bara sticka från vardagen och kylan NU!!! Kanske ska ta en lite PW medans tvätten torkar så jag blir lite gladare nu...


Hallå!!!

Var uppe tidigt och tränade idag! Nu ska jag sticka, ville bara önska alla en underbar dag och hoppas att ni e på lika bra humör som jag!



Dagens look...


En mysig torsdag

Idag har jag fyndat. När jag tränat och städat stack jag ner till stan för att köpa ett par byxor som jag kollat på ett tag. Jag var på två HM och dem ringde till fler men icke, dem fanns inte i min storlek! Lite deppig är jag men jag klickar hem dem istället=)
Jag hittade däremot en tröja och en skjorta på superrea, visar imorgon sen köpte jag lite smycken också... Älskar att shoppa billigt, då tycker jag att jag tjänat pengar.

Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat med mamma, vi shoppade åt en supergod middag på kvartetskrogen, vårt ställe nu och fikade på choklarmuffins som jag bakade tidigare idag. Mysigt!


En skitdålig bild på dagens outfit...


Gamla jeans, tunika som jag gjorde till t-shit från hm och boots, bianco.

Jippie för mig!

Äntligen har jag kommit ner till vikten jag hade när jag slutade röka! Det ska jag fira med ett pass carmen! Peronligen tycker jag nog att jag ser lite bättre ut nu för nu har jag ju lite muskler, lite i allafall=)

Vill ha


Onsdag!

En kortare dag idag på jobbet sen är jag ledig två dagar. Det händer lite roliga saker då så jag ser fram emot det! Jag är sjukt stressad så det blir en snabbis här på bloggen, och jag ser ut som fan så ni får ingen bild idag=) Jag är stressad pga av att jag måste skrapa bilen idag! seriöst jag pallar inte mer snö... Nä nu måste jag tyvärr gå!

Alis, jag ringer fast du inte svarat om du är vaken, hoppas att du är det. Och hoppas det gör vi, eller hur?

Nu räcker det väl...

Sitter framför teven och det finns inget att kolla på. Sommar i Sverige går just nu på trean, men räcket det inte nu?
Program om svenskar som semestrar på pinsamma ställen, efter en massor med säsonger av Ullared, det där Tylösandprogramet, ett flertal campingprogram!!! Jag är trött på dem iallafall.
Tacka vet jag VBÅ.. hahaha Skämt å sido, men jag saknar Despe!

Dagens...

Frukost, ett glas proviva.

Känner mig lite bättre så jag tänkte jobba, klarar inte att bara sitta här hemma!


jäkla sjukskit!

Idag när jag kom hem från jobbet (första gången) satte jag mig i soffan och fick världens magknip. När jag kom till jobbet (andra gången) började jag må illa! NEEEJJJ!!! Jag vill inte bli sjuk nu när det går så bra med träningen... Jag fick gå hem och vila. Nu känns det lite bättre men jag vågar inte äta ngt. Bara dricka, lever på proviva och cola zero som min söta älskling var och köpte till mig.


Proviva gul Kiwi kan jag verkligen rekomendera när man mår dåligt. Frisk och god smak, men inte för söt. Dessutom innehåller den bara 45 kcal per dl.

Måndag...

Idag vaknade jag lite sent, stressade som satan och körde till jobbet för att upptäcka att jag inte börjar förän kl 12. Jippie! Men jag fick ju åka hem till min älskling igen=)

Härliga lediga söndag!

Tänkte passa på att blogga lite medans Erik fixar lite middag till oss, idag blir det min favvo. Grillad kyckling med god sallad, vitlöksbröd och sås... mums!

Igår åkte vi hem med min underbara morotskaka till mina föräldrar för fika och middag. Vi hade som vanligt trevligt med massa god mat, och kaka=)




Titta så fin den blev!!!



Egobild...



Förrätten


Varmrätten, minus riset som jag skippade.


Fåglarna kvittrar idag!

Idag skiner solen och fåglarna kvittrar!!! Vad skönt det är att se sol, jag suger åt mig all enegi jag kan! Om ngn timme ska jag och Erica ta en lång härlig powerwalk tillsammans!

Förresten jag måste berätta om min goda gärning igår!
När jag gick ner till bilen igår morse så kom det en tjej springades, sen körde jag längs en lång väg och där sprang hon. I vanliga kläder, med väska och såg helt panikslagen ut. Så en god medmänniska som man är så stannade jag och frågade om hon hade bråttom och behövde skjuts. Så glad hon blev, hon skulle tydligen på begravning och tänkte seriöst springa till citytunneln.
Det kändes faktiskt riktigt bra att göra en främling så glad, det ska jag göra oftare!

Fredag!

Idag är det en bra dag, slutar lite tidigare än de andra dagarna plus att jag är ledig i helgen! Och Min älskling kommer hem till mig!!!
Känner mig även bra pga av att jag klarat allt jag  ville denna veckan. När saker man fasar för är över och man klarat det galant om jag får säga det själv, så mår man så satans bra!



Jag nu på morgonen..

Och så här glad är jag!


Ni måste kolla in denna...

Jag var sugen på att baka en morotskaka med glasyr i helgen och när jag googlade recept så hittade jag den bästa bakbloggen någonsin... vill baka allt!!!

http://cutecakes.blogg.se/ Ni måste kolla, speciellt morotskakan, hoppas att min blir lika fin!



Då drar jag för idag!


Du måste vara ett geni!!!

Exakt den meningen fick jag höra av Erica igår...
haha som jag skrattade. Men visst är det sant? Jag tycker det i allafall. Anledningen till att hon sa så var att jag läste in hela teorin till körkortet på tre dagar och klarade dessutom uppskrivningen direkt.

Så mysigt vi hade tillsammans igår, det kändes lite som förr, när man var sexton och gjorde allt tillsammans.

Nu ska jag snart sova tänkte jag. Har en del att göra på morgonen sen ska jag jobba hela kvällen...

Sov sött alla!

Det är grått och jag är trött....

Idag väcktes jag kl 8, nej nej då palla jag inte gå upp så jag sov en timme till. Jag är fortfarande otroligt trött, fattar inte varför?
Nu tänkte jag sätta på en kanna kaffe för att orka träna nu på morgonen. Ett pass med Carmen blir bra, då slipper jag gå utanför dörren.... brrr..

Jag vill ha vår! är sååå fruktansvärt trött på kylan nu så jag vet inte vad! MEN, idag är det exakt fyra veckor sen bär det av till värmen...Längtar!!!!

Myskväll...



Ser detta nyttigt ut eller vad? Vi lyckades skrapa ihop det utan att gå och handla faktiskt...



Resultatet, den godaste kalkonsalladen ever!

Erica gillade Twilight förresten så det blir nog en New Moon-kväll med! Har haft så sjukt kul men nu är jag trött och ska snart sova...


God Natt sötisar, speciellt en... Haha du vet!

En riktigt bra dag!

Idag är det en sån dag då man bara är glad, allt är kul!
Lite roliga nyheter, en härlig men blåsig PW med sötaste Erre och nu ska jag hoppa in i duschen coh göra mig klar för en Twilight-kväll med Erre, igen=) När jag fick höra att hon aldrig sett den så insisterade jag på en filmkväll, självklart blir det lite mat och vin också. Det skulle inte vara vi utan... haha



En bild från en av de roligaste kvällarna i somras!

Love

Igår fick jag ett samtal från ett blomsterbud som stod utanför porten, tyvärr var jag inte hemma och kunde ta emot dem själv men satan vad gullig Erik är! Jag blev så sjukt glad för att han gjorde det fast jag sagt att han inte skulle köpa några blommor till mig...Sen blev det myskväll med god middag och en kaka som jag bakat på morgonen.



Jag älskar tulpaner, och så fick jag ett personligt meddelande också... Jag älskar dig Erik!


Min kaka, ser ni hjärtat?


Ett klassiskt fel

Att träna och vara nyttig i veckan och sen trycka i sig skit på helgen... Exakt detta har jag gjort nu i flera veckor. 
Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur detta mönstret? Det är ca 4 veckor kvar till vi åker och jag har inte nått dem resultaten jag hade hoppats på.

Denna vecka ska jag prova en ny grej. Mat och träningsplanering som ska följas strikt, även på helgen. Jag har även satt upp en målvikt till en vecka fram.
Jag hoppas att detta kan motivera mig mer, annars känns det som att jag sviker mig själv ju!

Min planering börjar nu med ett pass med Carmen Electra så det är bara att sätta igång, eller hur?

Kärlekens dag!

Idag är det Alla hjärtans dag! Jag jobbar ju tyvärr sent så vi ska ha en mysig middag med tända ljus när jag kommer hem.
Vi kombinerade ju lite i ons när vi var ute och käkade. Vad ska ni göra idag? fler som firar?



Bild lånad av google


Trött söndag...

Igår hade jag en lugn hemmakväll ensam, jag tränade åt gogo green, (smygåt massa kladdkaka) kolla gossip girl. Sjukt mysigt faktiskt, sen var jag en snäll flickvän och hämtade Erik i Staffanstorp och eftersom jag körde fel två gånger så blev det ganska sent så nu är jag skittrött. 
Jag lyckades sen en riktig tjejfilm också... i allafall slutet...



Inte den bästa jag sett men små-underhållande.


Middag...

Igår gjorde jag en sjukt god middag, till och med Erik tyckter det var gott och han tycker att tortellini är "döfött" att äta...



Är faktiskt väldigt stolt eftersom jag kom på allt helt själv!
Nu ska jag snart iväg och jobba, tråkigt eftersom det är superfint väder ute, kallt men sol!

NU har jag slappat alldeles för länge...

Ner i motionsrummet och rör på dig NU!!!




Pigg och vaken...

Jag kunde inte somna om när Erik gick så jag tog mig upp och satte mig i soffan istället. Fick för mig att jag vill göra vardagsrummet mer vårigt så det kanske blir en tripp till ikea idag=) Men nu ska jag bara slappa framför the voice och datorn ett par timmar...


Några gröna fingrar...

Några gröna fingrar har jag ju inte...



Haha... två dagar höll dem.

Seg dag...

Jag vaknade ngt trött och kände mig lite förkyld.
Vi hade supertrevligt igår, åt på mando sen en cider på fagens. Efter det promenerade vi hem med ett litet stopp på hemmakväll.
NU sitter jag bara och tittar på tv och fönstershoppar på nätet. Är sjukt sugen på en shortsdress till Thailand men hittar ingen någonstans, inte säsong antar jag.

Nä jag får väl rycka upp mig snart och träna en timme...

Mando nästa...


Gryning...

klockan är skittidigt! Ska på möte med jobbet kl 8 och är sådär sugen. Vill ju vara pigg idag.
Idag har jag och Erik varit tillsammans i 2,5 år och eftersom jag jobbar sent på alla hjärtans dag så tänkte vi slå hop det och gå ut och käka ikväll tillsammans. Mysigt!

Nu sitter jag och väntar på att naglarna ska torka sen ska jag väl sticka, är i riktigt bra tid för en gångs skull! Erik väckte mig.. haha..



Älskar dig! 

God morgon mina läsare!

Idag är det ingen spännande dag direkt.
Jag ska jobba sen träna... suprise!!
Igår tog jag mig faktiskt en vilodag eftersom jag gick omkring som en zombie hela dagen.
Man har blivit gammal när man fortfarande är trött på måndagen efter att ha sovit lite på lördagen... Katastrof.

Dagens träningsoutfit



Ganska trött var jag, men en efterlängtad PW utomhus var precis vad jag behövde. En halvtimme i gymet skadade ju inte heller...

Beslutsångest...

I år fyller jag ju 25. Jag funderar på att önska mig en ny klocka. Älskar fortfarande min guess men vill ha en lite annorlunda att byta med nu till sommaren... men jag kan inte bestämma mig vilken jag vill önska mig.

Hjälp!!!


Denna sjukt coola Michael Kors
eller,



Denna fast med ljublå urtavla och guldiga detaljer...Riktigt snygg till våren och sommaren när jag är brun.

Vilken är snyggast???

Lördagskvällen...

Hade en supertrevlig kväll, maten blev god och kakan var faktiskt en succe! Vi har alltid lika trevligt med Camilla och Bell...


Chokladkaka med kola/chokladtäcke och såklart rosa dekotation...




Kvällens outfit



Kärlek!


En lugn stund...

Nu är kakan bakad, kommer att bli succe! Inget för den som bantar kan jag säga. Kanske kan smaka den bara=)
Vi har faktiskt förberett allt nu, helt fantastiskt! Detta har aldrig hänt innan!!! Förutom dukingen kom jag precis på, måste fixa NU...


Dagens


Helg!

När klockan ringde 8 imorse gick vi inte upp. Nu är vi lite sena och är i full gång med städningen, eller Erik dammsugar och jag bloggar...

Fullspäckat schema idag, tänkte träna, sticka till mobilia och kolla vad jag ska önska mig i födelsedagspresent, handla, baka och laga mat. Ikväll ska vi nämligen käka middag med Eriks arbetskamrat och hans sambo. Mysigt!

Förresten jag fuskade big time igår, ett halv kilo godis till middag. Sådär bra känns det idag=)



Men gott är det!

Fredag!!!

Snart är det helg, ska bara ta mig igenom stäningen sen är det myskväll med älsklingen!

Träningen gick bra och jag känner mig redan lite starkare... jag inbillar mig det iaf.


Laddar...

Nu sitter jag och laddar inför ett pass nere i gymet. Trött som satan är jag men skit samma för det kommer att kännas bra efteråt!

Vilodag...

Vilken sovmorgon jag tog idag! Jag steg inte upp förrän kl 10, skönt. Kroppen kändes seg igår när jag tränade så jag tog min en vilodag idag. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och bege mig till jobbet.


Gårdagens outfit


God Morgon alla!!!

Imorse vaknade jag av att Erik ringde och sa att jag skulle sätta på kaffe eftersom han skulle komma hem och äta frukost. Mysigt... Riktigt bra start på dagen.

Nu sitter jag i mina träningkläder och försöker ladda inför ett hårt pass jag tänkte köra idag. Ett tips när man känner sig lite omotiverad är att läsa lite träningsbloggar, gör mig alltid svintaggad. Min förhoppning är att jag kan motivera er!

Idag skulle min lillebror komma och umgås med mig men stackaren har blivit sjuk, tråkigt! Jag som skulle baka ngt gott till honom.. men men får bli en annan gång. Jag har en del att uträtta ändå.

Förresten så var jag nere på camebridge igår och fick glada nyheter, berättar mer om camebridgekuren sen, för nu ska det tränas!


Idag gick det riktigt bra...

30 min på bandet, ca 4 km i rask takt. Egentligen hatar jag att gå på löpband men jag hatar att frysa ännu mer, så tills det blir varmare får jag gå på samma ställe.
Sen körde jag intensiva mag och rumpövningar i  20 min och tio min stretching.
Låter kanske inte så mycket men tränar man konstant utan paus, bränner man fler kalorier och det går ju lite snabbare.

Nu ska jag sticka och handla lite mat sen kommer Erre och fikar, jag ska bjuda på kaka som jag bakade igår=)

En ny Carro...

Nytt år, nya utmaningar och en massa ny energi! Detta är nya Carro... nä jag är samma men känner mig mer som mig själv än jag gjort på länge.
Jag är på väg ner till gymet nu och tänkte att jag kunde motivera mig själv och förhoppningsvis andra att bli mer hälsosam och tränad om jag bloggar lite om mitt liv och min träning.
Sex veckors kost och motions-program är vad jag siktar på just nu... för om sex veckor så åker vi till Thailand och då ska jag vara fit!

Nä nu ska jag studsa ner till gymet och köra ett Carro-pass för jag har massor att göra idag!

RSS 2.0