Helgen...

I helgen var jag ju som sagt på bio med Alis, Denise mfl. Mycket trevligt. Blev ett par glas vin på uteservering också. I lördags så firade vi Eriks födelsedag genom att kolla möbler till vår nya fina lägenhet. Middag på kvällen på en uteservering i slottstaden.


Happy birthday!!!

Min älskling fyller ju år idag!!! Grattis på dig, jag älskar dig.



Älsklingen i lördags när vi firade honom

Sex and the city 2

Efter lång väntan såg jag filmen i fredags, fan vad rolig Samantha är. Hon har aldrig varit min favvo, tidigare Miranda. Men Samantha gjorde nästan hela filmen. Annars var den helt ok, hade nog förväntat mig mer, ,men jag får nog se den igen och sen bedöma.

Den första affischen!

Men dem var sjukt snygga hela filmen!


Hemmakväll med The hills

och OMG vad sjukt det är nu. Spencer är faktiskt helt sjuk i huvudet. Det värsta är att jag inte kan se nästa avsnitt än. Haha, gud  vad jag kan bli besatt.

Och till ngt helt annorlunda. Jag shoppade igår, trots mitt shoppingförbud. Men det gick bara inte att motstå dessa blommiga drömmar. Två underbart söta klänningar som är perfekta outfits till helgen. Och så köpte jag födelsedagspresenter till min älskling, längtar tills jag ska ge dem till honom.
Hade en mysig dag med Alis på nova, sen åt jag middag med mamma. Den underbara caesarsalladen som jag åt sist vi var där.. mums!

Nu är jag sjukt trött. Tänkte sova lite så jag pallar med min morgonpromenad imorgon.

Erik kom hem med en rosa present till mig!



En vattenkanna till mina blommor på balkongen. Han såg den och tänkte på mig... söte!

Vi gillar soliga helger...

Gud vad fint väder det var i lördags. Jag hade tur som jobbade dag. Vi Tog en drink på balkongen sen blev det grillning i parken. Gud vad mysigt det var.

Det var rätt fint även idag. Jobbade till åtta sen irrade jag omkring i parken. Jag har verkligen inget lokalsinne. Jag går vilse i pildammsparken varje gång!

Nu kollar jag på satc-programmet på trean...kolla!!!

En lat fredagskväll...

Jag tänkte faktiskt ta mig en promenad efter jobbet, men när jag kom hem från affären så pallade jag bara inte. Nu känner jag mig otroligt lat.

Vilken mysig morgon jag och erik hade. Va uppe skittidigt och promenerade ner till banken för ett möte. Sen skulle han skriva papper hos mäklaren. Så nu är allting helt klart och vi flyttar om två månader!
Jag ska jobba tidigt imorgon så det blir snart sängen för min del...

Nu har vi firat...

med lite mousserande vin och mycket kärlek så har jag och Erik firat vår nya gemensama lägenhet... Nu sitter han och äter brylépudding eller vad det heter som jag gjort till honom idag. Så jag passar på att blogga lite.
Imorgon ska jag jobba, men sen är det dags att hitta nytt golv och massa möbler. Och såklart sälja lägenheten vi bor i... ngn som vill ha en etta i slottstaden??? haha





God natt alla... nu ska jag mysa med min underbara pojkvän, som förresten gav mig en rosa present idag...

En trött Carro säger god natt...

efter en supermysig kväll med Erre, tur att jag inte ska flytta så långt ifrån henne.


Dags att skriva på...

Ska snart sticka och skriva kontrakt med mäklaren! Efter det ska jag möta upp Erica för en trevlig kväll med god mat. Tror jag, vet inte vad jag ska fixa än. Men innan dess så tänkte jag städa min handväska... Nu jublar Erik om han läser detta...haha.

ses sen...





Så här glad är jag just nu!

Hurra för förändringar!!

Gud vad jag har behövt förändra lite saker i mitt liv, och just nu går precis allt som jag vill.
Jag är så otroligt lycklig över lägenheten. Inte bara själva lägenheten, utan att jag och Erik köpt den tillsammans. Det är ett stort steg i ett förhållande tycker jag.
Först ska vi ju flytta, skaffa en "vuxenlägenhet" som jag säger. Längtar så otroligt mycket.
Jag försöker förändra mitt utseende genom att gå ner lite i vikt, även för att bli lite sundare. Detta har jag lyckats helt ok med.
Jag ska förhoppningsvis plugga till hösten. Göra ngt meningsfullt på dagarna istället. Träffa lite nytt folk, gud vad jag behöver det. Ta det inte fel, jag älskar mina vänner ni är oersättliga. Ni vet vilka ni är=)

Efter allt detta så tänkte jag bara njuta faktiskt, för går allt som jag vill så finns det inget att klaga på.

Vet ni vad som har hänt??!!

Jag och Erik har köpt en lägenhet tillsammans!!! Eller, jag ska skriva kontrakt imorgon så det är inte helt klart än. Men jag är så glad!!

Jag vet, jag har varit mer än frånvarande här på bloggen. Men jag har ett par trogna läsare kvar och det är jag glad för! Nu ska jag fortsätta surfa på sidorna jag har uppe. Ilva, Ikea, Svenska hem och ngn parkettgolvsida.

Det har varit mycket på sistone..

Jag har knappt hunnit öppna datorn. Förutom idag, vilken skön dag jag har haft. Jag sov länge. Har bara tagit det lugnt idag. Tog en lång promenad i pildammsparken och snart kommer förädrarna och fikar.

Helgen var jättebra, vi hittade till och med en lägenhet vi är sugna på. Spännande. Ska till banken och diskutera lån imorgon.

Nu ska jag se finalen av Drömmen om Italien.

RSS 2.0