Vilken god morgon!

Idag kommer älsklingen hem! Jippie, plus att vi är lediga tillsammans imorgon=) Sitter just nu på balkongen för att det är så satans varmt. Jag höll på att dö när jag fönade håret och klockan är bara nio! Hoppas att det blir lika bra imorgon.



Jag idag! Lite piggare och mycket gladare!


Unna sig själv...

Jag var precis på världens skönaste ansiktsbehandling! Mamma är där nu sen blir det nachos och kladdkaka med jordgubbar... Jag bokade faktiskt in tid för både massage och en ny behandling som jag ska göra inför nästa thailandsresa. Jag älskade det! Tänkte börja unna mig fler behandlingar hädanefter, huden blir ju faktiskt sämre med åren.

Tydligen har jag bra hy och gör helt rätt med tvätt och krämer...skönt att höra.


mot sängen...

jobb, 1h pw med Lisa, glamorama och nu bär det mot sängen för att se criminal minds... saknar 90210 men jag måste vänta tills Älsklingen kan se det med mig...

Imorgon är jag ledig och ska gå på ansiktsbehandling med min mamma, mysigt! sen står jag för middag och kaka om jag hinner baka...RIM!!! haha..

God natt på er...


Vaknat på fel sida...

Halv åtta!!!! ja halv åtta satte dem igång och trimmade gräset utanför mitt fönster som är öppet...Kul, jag missade en halvtimmes sömn! Plus att det inte är det roligaste sättet att vakna kan jag säga. Men nu är jag uppe, trött som satan eftersom jag inte kunde somna igår.



Så här ser jag ut idag, trött och sur...haha. När nu får jag ta en kopp kaffe till innan jag ska jobba.

Varför???

Varför kan ingen förså att en tjej och en kille kan vara kompisar och ha kul ihop?
Idag gick jag och Nicklas ner och handlade ihop och fick en komentar av en kvinna som bor i huset och dessutom känner Erik. Vad tror hon?  Jag älsklar Erik mer än allt annat och vill spendera mitt liv med honom. Jag och Erik träffades faktiskt genom Nille, och vi är solemates.... ok?!

just nu...

sitter jag och nille på min balkong och snackar skit med lite vin...lilllördag för oss


Of track...

På sistone har jag kännt att jag varit lite of track. Jag har haft jätteroligt men har inte hunnit med mig själv. Bloggen och träningen har verkligen blivit lågprioriterat. Från och med idag är det ändring på det. Jag ska snart sätta på Carmen Electras träningsvideo och köra ett träningspass, sen blir det en runda i stan för ett par ärenden.


Nästan en vecka senare...

Den senaste veckan har varit kul, tråkigt att jag inte tagit mig tid att berätta för er. Jag har inte ens suttit vid datorn mer än ett par minuter åt gången. Det har varit en del jobb, men även en utgång mitt i veckan med Nille och mys på balkongen med vin och våra fina vänner Lisa och Christoffer. Erik och jag har även hunnit med lite ensamtid och haft en helt underbar helg tillsammans...

Ikväll har jag sett dem sista avsnitten av Gossip girl, jag tycker att det är så tråkigt när man fastnar i en serie och avsnitten tar slut. Såå nu har jag inget att titta på eftersom jag inte får se 90210 utan min älskling...Vi är besatta, haha.


Minilördag...

Idag blev det en minilördag för mig och Alexandra. Det blev kycklingburgare på max sen massa godis=) passade på att kolla 90210 också, fast jag redan sett det. Riktigt trevlig kväll!
Nu ska jag krypa ner i sängen, tidig morgon imorgon sen en lång dag på jobbet... men sen är jag ledig!!!
God natt!

BFF-dag



Ikväll blir det mys med Alis! Roligt...


Min kväll...

ikväll består av real housewifes of beverly hills och gossip girl... man får passa på när man är själv=)


110613

Vilken härlig helg jag har haft!

Fredagen spenderade jag med Erica, sushi och vin. Mysigt!



På lördagen var det 18-års kalas för min lilla kusin





Söndagen spenderade vi i solen på trädäcket hos mina föräldrar, sen var det 90210 för hela slanten på kvällen.



110610

FREDAG!!! Gud vad jag har längtat, bara en dag kvar att jobba sen är det ledig helg!
Det har varit mycket på sistone så jag har inte ens suttit vid datorn på evigheter, födelsedagar, grillning, häng på lilla torg och möllan, shopping och massa annat kul har jag sysslat med de senaste dagarna.

Ikväll blir det middag med Erica och lite vin såklart, det ska bli kul sjukt länge sen vi gjorde ngt tillsammans. Tyvärr är det väl så att vara vuxen, man hinner inte allt man vill....

Nu måste jag fixa mig inför jobbdagen och byta nagellack... hoppas jag hinner slänga upp ett par bilder sen.

Bloggen...

Bloggen har blivit lite bortprioriterad på sistone, men fån och med imorgon så ska jag höra av mig igen... ses då!

jobba...

Idag är det jobb som står på schemat, sen handla till Eriks kalas imorgon=) Jag ska baka en tårta som jag aldrig bakat innan, hoppas det blir bra.

Igår hade vi sjukt mysigt, stack till Gränden och åt en skitgod middag sen hem för lite balkongmys. Han är såå underbar min Älskling, hade inte kunnat hitta ngn bättre kille att spendera mitt liv med=) Och han gillade sina presenter, boomerangshortsen var dock förstora så dom måste vi byta.

Ni får ha en bra dag allihopa!


RSS 2.0