Nu känns det i benen...

jäklar vad jag känner mig duktig nu! jag var ute i nästan en timme varav jag sprang över 20 min! vill uppmärksamma att jag har noll kondition... Efter massa situps och rumpövningar kände jag mig färdig. Och nu kan jag knapp gå!!! jag stretchade ju till och med. Snacka om otränad...
Tur jag snart har Jillian hemma som ska ändra på detta... haha...
Ett par höga klackar idag så jag får en snygg form på benen också... har hört att klackar fixar detta=)

På väg hem till mig!



Nu ska det hoppas omkring i vardagsrummet!

Varför? jag som är så bra på att prata...

Ja det hände igen! jag tappade rösten. Har jobbat hela helgen och haft sjukt mycket att göra, detta betyder att jag pratar med mina kunder KONSTANT! med min "kundröst" som är en mycket högre ton än jag vanligtvis pratar (måste göra det eftersom jag pratar fort och effektivt och kunder är tröga och i princip döva när dem känner för det). Rösten har repat sig lite men är inte helt hundra än. och lär inte bli det eftersom jag ska träffa Erre idag, haha vi är ganska bra på att prata.

Nu sitter jag och försöker peppa mig själv att träna igen genom att läsa lite träningsbloggar. Kan "Nilla 38"på 80kg köra ett spinningpass kan väl jag fan o mej intervallträna i parken!
Plus att jag lagt på mig ett kilo eller två de senaste veckorna. Det stör mig inte jättemkt eftersom det inte syns särskillt mkt men jag vill ju ändå bli av med dem igen.

Jäkla skit!

Mio ringde precis, vi har väntat och väntat på våra nya möbler. Gud vad glad jag blev när dem ringde... tills dem sa att möblerna inte kommer förrän om en vecka! What!!! Dessutom jobbar både jag och Erik.



Denna mysiga soffan (i en lite mindre version) vill jag krypa upp i med älsklingen på kvällarna!


God morgon alla!

Idag vaknade jag kl 6, och körde Erik till jobbet. Ja, hans bil är sönder igen. Nu har jag varit ute på en promenad i parken och gjort mina mag och rumpövningar. Jag måste ju träna upp mig lite innan joggingen.
Nu tänkte jag ha en lugn morgon med massa kaffe och kanske till och med se Våra bästa år. Det var faktiskt länge sen nu fast jag varit ledig. Bestämde mig för att inte tvinga Erik att se det hela denna semestern också.

Idag ska jag jobba sent sen är det langos för hela slanten! Vi tänkte sticka ner till festivalen (för första gången) och käka ikväll. Bra det går med min banting, eller hur. Friterad deg med massa skit på! haha... det får bli en runda imorgon också tror jag.
Nä nu ska jag hoppa in i duschen och utnyttja att jag har en lång morgon framför mig.

Jag hade bestämt mig...

för att sluta blogga, men så gick jag in på min statistik och såg att folk fortfarande kollar bloggen. blev lite rörd faktiskt. Så jag ger det nog ett försök, men jag kan inte lova ngt!


Det har hänt så mkt sen sist. Vi har flyttat in i den nya lägenheten och jag trivs som satan!
Jag har haft en regnig semester med Älsklingen, men vi har haft kul endå. Jättekul faktiskt, det har blivit många asgarv!! haha...

Just nu sitter jag och försöker peppa mig själv att ta en promenad i blåsten. Jag har tappat min motivation till träning totalt och försöker så gott jag kan. Jag ska börja jogga med Erica så fort hon blivit frisk och det fasar jag för...haha.. Det ska bli sjukt kul att träna med henne men att jogga är en mardröm för mig. Men jag måste. Vill ha så perfekt kropp som möjligt,plus att jag vill leva lite sundare.

Kolla in Ericas blogg barkbritt.blogg.se så har hon lagt upp superfina bilder på min nya lya...

RSS 2.0