Jag får vara tyst även idag.

Jag har varit hes i två dagar. Skitdrygt, det kom igår på jobbet och jag blev hemskickad. Jag gjorde ett försök även idag och kraxade redan efter en timme. Nu har jag suttit tyst i flera timmar och hoppas på att kunna prata imorgon så jag kan jobba. Jag blir ju inte lite hes, utan rösten försvinner helt.
Jag måste ha ngt fel på mina stämband för detta händer ofta, iallafall jämfört med andra.

Snart ska jag laga hamburgare till middag. Sen blir det New Moon!!! Jag bestämde mig för att se Twilight i fredags så Erik inte missar New Moon... haha.

hemmakväll med mig själv...

just nu sitter jag i soffan och har lite ångest för att jag inte diskat berget i köket.
Men det är rätt skönt att bara sitta och titta lite på teve, väntar på att lets dance ska börja igen. Tänkte först se New Moon men jag kom på att jag kan plåga Erik med den på söndag istället. Kanske, är rätt sugen på att se den.
Jag har blivit beroende av hemnet, shit vad fina lägenheter det kommer varje dag. Den vi kolla på igår va fin men inget för oss kom vi fram till.
Vi ska få en fri värdering av lägenheten i mars. Det ska bli intressant, men jag är lite nervös. Lite för att få höra vad lägenheten är värd och lite för hur vi ska lyckas fixa vår garderob som just nu ser ut som ett bombnedslag.
Vi funderade på att förklara för mäklaren att det faktiskt finns ett golv därunder.
Ja så illa är det. Så mycket kläder jag hade haft om jag hade kunnat hitta allt.

Nä nu ska jag ta mig ut i köket och börja städa, jag intalar mig att jag kommer att må mycket bättre efteråt. Det är ändå väder på teve nu. Hatar snön, ännu mer efter min vurpa igår.

Ha en mysig fredagskväll.

Det var ett tag sen...

jag satt här och skrev. Men nu är jag tillbaka, har faktiskt forfarande ett par trogna läsare kvar.

Idag är jag ledig och jag såg precis klart Våra bästa år. Nu ska jag hoppa in i duschen och ta mig till Entre för att hitta en present till min mamma. Och kanske ngt till mig själv, tycker jag är värd det efter en hel månad utan shopping. Nästan.

Ikväll ska vi på en lägenhetsvisning, ska bli roligt. Jag tror inte att vi kommer att vilja ha just den men det är kul och titta, och nån gång vill vi ju flytta.

Nä nu måste jag gå ifrån teven innan jag fastnar vid ett top model-avsnitt som jag redan sett...

Alla hjärtans dag!

Underbara rosor från Älsklingen, och min new moon bok som jag också fick.

 


Fredag...

God morgon.
Idag var jag uppe riktigt tidigt faktiskt så jag hann diska och fixa sallad till min lunch, det händer typ aldrig. Men älsklingen blir nog glad när han kommer hem och ska laga mat i ett nystädat kök.

Jag har varit ledig i två dagar nu... så skönt. Va på nova och shoppade med Alis, det var roligt. Första gången på evigheter som vi träffas ensama. Men vi ses imorgon igen när vi ska ha en pre-alla hjärtans dag middag med våra söta pojkvänner.

nä nu måste jag dricka upp min kanna kaffe så jag orkar med hela dagen på jobbet.

1,5 år senare...



Detta är nog den första bilden på mig och Erik tillsammans... och det är 1,5 år sen. Helt sjukt.
Men iallafall vi "firade" genom att bowla och äta på Le Colise.. vi hade så kul ihop.
Jag tror att vi är perfeka för varandra för att vi kan ha jättekul som kompisar men också vara superkärleksfulla som ett par. Bra balans...


Nu ska jag laga Flygande jakob. Det är jättegott men jag har aldrig rensat grillad kyckling förr. Jag tycker inte ens om att ta i den.
Då får ju jag chansen att lära mig ngt nytt idag... usch...

hej hopp...

Nu dag och en ny vecka! Jag har haft en riktigt bra helg, middag med Älskling i Fredags och lite fest med tjejerna i lördags.
Igår va vi så trötta, vi blev besatta av The Vampire Diarie, jag och Erik. Så nu har jag drömt om vampyrer hela natten... usch...

Har inte så mkt att skriva mer än att jag vi hade jättekul i lördags. vi va här hemma sen drog vi till båten, sådär va  det faktiskt. Men sen drog vi vidare till Harrys och det var jättekul. Det var kul att träffa dem igen tillsammans. Evigheter sen sist.







Sandra var där med men jag fick ingen bra bild på henne.
Nu måste jag köra till jobbet....

Nu ska jag kasa till jobbet...

bokstavligt talat, bilen kasar ju under mig i snökaoset.
Sen är det helg, för både mig och Erik, mysigt. Denna helgen kommer att bli jättebra!
Längtar, men nu har jag en arbetsdag att ta mig igenom, suck.

ses sen...

Jag har pimpat min telefon



blev helt ok, köpte det i Bangkok.

God morgon...

Idag vaknade jag när Eriks klocka ringde, sen kunde jag inte somna igen. Jäkla jetlag. Men nu är jag pigg och nyduschad iallafall.

Ja, då är man tillbaka i verkligheten, tråkigt.

Det känns som vi har levt i en liten kärleksbubbla de senaste veckorna och nu är man tillbaka i vardagen igen. Men det känns helt okej, jag har ju älsklingen och så får jag träffa mina vänner och familj igen. Va inne en snabbis hos Alis igår, känns som det var evighetersen vi sågs så det var kul.

Tänkte lägga upp lite bilder från vårt paradis.









                                               Kärlek                                


RSS 2.0