så sjukt tråkigt..

det är att vara sjuk. Vaknade i lördagsmorse och mådde asilla, har varit magsjuk sen dess. Vi kunde inte göra ngt jag planerat i helgen. Inte ens se New Moon... så jäkla tråkigt. Dessutom hade jag köpt biljetterna.

Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Jag mår bättre idag men har fortfarande inte lyckats äta ngt ordentligt. Erik har varit så söt. Han har handlat till mig och tagit han om mig.
Så söt han var. Jag ville ha saft. Jag visste inte vilken det var men ungefär hur det smakade. Så han kom hem med flera smaker så jag skulle få rätt.

Var uppe klockan sju...

men nu ska jag inte börja förrän kl elva. Rätt skönt att vara uppe i tid för en gång skull. Tänkte sticka och handla innan jobbet, och så hinner jag till systemet till helgen ju.

see ya...

New Moon!!

Äntligen har jag bokat biljetter till New Moon på lördag!! Längtar, det blir en date night med middag och bio för mig och Erik.


God natt...

Sitter och tittar på tv, pappa var här och hjälpte mig med lampan och elementen. De har inte fungerat men han fixade det. Behövde ju bara luftas... det har verkligen varit svinkallt här på kvällarna.  Och så blev det lite god kinamat.
Nu ska jag snart sova, tänkte kolla Paradie hotell först... passar på när Erik är borta.



Har Eriks mysiga tröja på mig... Saknar ju honom.


Nu ska jag ta mig i kragen och börja blogga igen!!

Men var fan ska man få ngn insperation ifrån när man inte ens kan gå utanför dörren för att det spöregnar. Jag har kommit på att jag påverkas mycket av vädret och att det blir mörkt ute. Och detta resulterar i dålig blogglust.

Jag ska nog ta och hoppa in i duschen och börja dagen. Senare så kommer pappa och ska byta kökslampan, äntligen. Den vi har är så ful och sliten. Det kommer att bli en lugn dag idag. Kanske en runda på ngt köpcenter om jag orkar.

Har inte hunnit/orkat...

blogga på ett tag.. men nu känner jag blogglusten smyga tillbaka lite smått. Hade en så underbar helg med Erik så jag tänkte inte på att blogga. Får ta vara på den lilla tiden vi har tillsammans.. haha det lät lite fel. men han jobbar ju i Sthlm i veckorna, och det är tråkigt.

Men nu ska jag se Brothers and Sisters...

Aj...

vad ont jag har i armen efter vaccinationen. Och så känner jag mig lite sjuk såklart. Men det gör jag alltid nuförtiden känns det som.
Men jag ska ta mig till jobbet iallafall, får se hur jag känner mig senare.
Annars kommer det inte hända ngt kul alls förran imorgon när Älsklingen kommer hem. Saknar honom... Sen är det ledig helg=)

Nu är jag vaccinerad!!!

Gud vad smidigt det var. Vi ställde oss i kö i ca 20 min, visade leg och gick in i ett bås. 2sek senare var man färdig. Det gjorde inte särskillt ont heller. Men jag är lite öm nu.
Lite nervös är jag, känner två personer som tagit den och båda har blivit sjuka.

Efter det stack vi till ikea och åt lunch och shoppade lite.



Det blev grillad kyckling med pommes och beraniesås..mmm



Det flög omkring en liten fågel där också. Jag försökte mata den med kyckling.


Jag köpte en jöttesöt nalle till  mig själv, nej jag vet inte varför men jag fastnade för just den. Mitt sällskap denna veckan.

Nej nu måste jag dammsuga, Erica kommer ju snart... och då blir det tacos och vin=)

Min dag...

Jag kom till jobbet, kände mig lite krasslig. Sen stod jag i kassan en timme och tappade rösten totalt. Ja, så jag har kraxat hela dagen. Fy vad jobbigt det är. Hoppas att jag får tillbaka rösten tills imorgon. Ska ju träffa Erica och då måste jag kunna prata!!! Dricker vitt te nu. Det ska nog hjälpa.


Imorgon ska jag vaccinera mig mot svininfluensan. Hade fått tid tills idag, men jag jobbade ju. Så jag och Nicklas ska gå dit och tvinga dem att vaccinera oss. Vi får se hur det går.

God morgon...

eller god vet jag inte om det är... Erik stack till Sthlm inatt för att jobba och jag är sjuk. Så jäkla förkyld så det är inte sant. Just nu vill jag bara krypa ner och lägga mig igen, men gud vad tråkigt sen.

Igår va vi och firade svärfar på fars dag. Min egen far är i Thailand så jag åkte med hem till min andra familj=) Synd att jag var så dålig bara.

Men imorgon är jag ledig och då ska jag träffa Erre, och tvätta... Ska bli kul så sjukt länge sen jag träffade henne.




Nu väntar en hel dag på jobbet för mig.

mysigt...

Kom precis hem från en mysig middag med Älsklingen.

Vi gick ner till "kvarrtersrestaurangen" och åt och drack gott. Nu ska vi ha myskväll. Ska jobba kl nio imorgon.. tråkigt.

 


I trappan på väg hem.  


Det enda positviva med att börja tolv är...

Våra bästa år!!!


Det var en trevlig ledig dag...

igår... Föst va jag med Alis och snackade massa... haha alltid lika kul. Sen stack jag och Erik hem till morfar och fikade.

Idag blir inte lika kul. Jag ska jobba stängning. Kommer inte hem förrän klockan nio. När men jobbar såhär så känns dagarna meninigslösa. Det händer ju inget förutom att man är på jobbet.
Men ikväll är det myskväll och det ser jag fram emot.


Frukostdejt...

med Alis=)


Two hearts one love...

Står det på min lila vägg nu...



Bilden är skitdålig, tror att min kamera håller på att krasha...(tror att det stavas så)

Jag klappade äkta kohud...

FY vad äckligt... Jag trodde ju inte i min vildaste fantasi att IKEA hade äkta kohud. Jag var så äcklad att det slutade men att Erik och den kille som jobbade där stod och skrattade åt mig när jag försökte torka min hand.

Killen försökte försvara dem med: Men dem gör ju kött av dem också...
Jag: Jaha, vilken tur att dem inte bara dödade dem för huden då...(lite snutigt, men skämtsamt)

Vi köpte iallafall en matta, inte koskinn. En svart vanlig matta som passar superbra här hemma.

Idag skulle jag få massor gjort...

men just nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe... Har inte riktigt kommit igång med dagen än.

Fick en tråkig nyhet igår så jag antar att det är därför jag inte har ngn lust idag. Men jag ska försöka att rycka upp mig, ska ju till nya IKEA senare idag. Då ska det ju vara fint och städat här hemma om man skulle hitta ngt.

Jag har äntligen fått texten som jag ska sätta på min lila vägg. Eller jag fick den i fredags, glömde den och en viktig räkning på hotellet i helgen, så jag fick den skickad från hotellet idag. Haha, så söt hon var när jag ringde om dem. Hon fick läsa upp hela räkningen till mig så jag kunde betala den i tid. Det e service.

Duktig...

Kom precis hem från en skönt powerwalk... eller nja, jag har skitstora skoskav igen. Kanske en pik från mina fötter att jag ska gå mer.
Men duktig e jag iallafall... gick ju upp kl sju för att kunna gå med Nathalie halv åtta.

Jag kommer inte att kunna gå idag, skulle nästan lägga upp en bild på skaven för att man ska fatta, men det ser helt äckligt ut.

jag e lite bortskämd...

Fick denna underbart goda parfym av Erik i helgen...

Ja, jag har världens bästa pojkvän...


nej, idag vill jag inte...

jag vill inget idag. Bara krypa ner i sängen igen och glömma att det är idag. Jag gillar aldrig måndagen efter ledig helg, speciellt inte denna.

Nu måste jag leta upp hyran och betala den. Glömde det innan helgen, den underbara helgen...

bilder från vår helg på spahotellet

   

Lite frukt, choklad och rosa bubbel vid ankomst. Och så rosor såklart.



 



Kärlek...


Tillbaka till verkligheten

efter en drömweekend...

Har haft en helt underbar helg, går inte att beskriva faktiskt. Jag har inte bloggat sen i torsdags, men denna helgen så ville jag bara fly med Erik. Ingen blogg och ingen mobil. Ja, jag har haft mobilen avstängd hela helgen och det har varit så skönt.

Men fotat har jag, kommer bilder sen.

RSS 2.0