kallt...

Nu sitter jag på starbucks i hua hin, och kollar klänning jag vill sy upp. Det regnar inte här men det är såklart kallt.Har aldrig varit dmed om ngt liknanade. Under 30 grader i Thailand!!! Men immorgon lovar dem sol och värme´, då ska vi ner till stranden. Har inte tillgång till WiFi i huset men jag ska försöka blogga så mkt jag kan.

När vi kom till huset så stod det ett rosa födelsedagskort till mig, jag fick champange till på lör! Tack snälla mamma o pappa, jag blev jätteglad!

Nu ska vi till skräddaren, see ya!

Hua hin nästa...

Fy vad skönt det ska bli att åka vidare, förutom själva resandet och flyget såklart. Sitter i lobbyn och väntar på taxin nu. Trötta är vi också, kunde inte sova igår, det var likadabt i bangkok när vi skulle resa. Så en tre timmar har man fått i natt...
<nu kom taxin... bråttom...

Hua hin nästa...

Fy vad skönt det ska bli att åka vidare, förutom själva resandet och flyget såklart. Sitter i lobbyn och väntar på taxin nu. Trötta är vi också, kunde inte sova igår, det var likadabt i bangkok när vi skulle resa. Så en tre timmar har man fått i natt...
<nu kom taxin... bråttom...

Hälsningar från regniga ao nagn...

Jäklar vad det kan regna! Ungefär varannan dag har det totalt öst ner. Idag har vi spenderat dagen på balkongen med snacks, öl och kortspel. Jag kommer att komma hem blek! haha.. men imorgon sticker vi vidare till Hua hin, hoppas att solen skiner på oss där istället. Jag tänkte lägga upp lite bilder men nätverket är sjuukt segt nu och itt tålamod klarar inte det.

Igår var en av de roligaste kvällarna här. Vi käkade massor med mexicansk mat sen drack drinkar oh lyssnade på ett grymt liveband! dem drog upp en dansk kille som fick sjunga, sen satte dem på honom massa mexicanska hattar under tiden... Jag satt som klistrad på stolen när dem försökte få upp mig, lovar att Erik hade gett vad som helst för att se det. Nä nu ska vi fortsätta vårt spel, som Erik sa innan. "VI har ju iallafall varandra" och det är sant!


Den bästa boken jag läst...




halloj!

Vad kul att se att ni komenterar så mkt! Det gillar jag!¨
 Det blev , en dag vid poolen idag med men det var bara skönt. Idag har det endå varit lite mulet, vilket jag uppskattade eftersom min hud verkar dra åt sig sol för både mig och Erik=)
Han sprang ner för att köpa pannkakor nere på gatan, han har blivit lite besatt av bananpannkaka med nutella. Till och medkjag tyckte att det var skitgott men lite väl onyttigt för att äta varje dag. Jag lovar merre jag äter vad jag vill!=) men inte hela tiden bara....
Jag stannade här eftersom det regnar. En timme om dagen regnar det, när man känner hur dropparna börjar komma mer och mer är det bara att springa! monsunregnet kommer nämligen på ca 30 sek sen är man körd. För min del är det rätt skönt, passar på att träna då, vilket jag faktisklt tänkte göra nu=) Kommer med bilder sen lovar..


Ao Nang

Vi älskar Bangkok, proffs på skytrain, älskar shoppingen och hela grejen med stor stad, för en stor stad är det. MEN fy vad skönt det är att komma till Ao nang nu. Sol, bad och avkoppling, med massa drinkar. I allafall ikväll!! Just nu iotter vi på balkongen och smetar in oss i aloe vera, jag har bränt mig, Suprise! Vi var i solen i ca två timmar och jag ser ut som ett levande stoppljus!¨
 Erik ville fota för han har aldrig sett ngt liknande... Så imorgon blir det poolhäng eftersom man kan ligga under parasoll då... och dricka underbara bananashakes...

Förresten. jag har lyckats trycka in tre små träningspass under tiden jag varit här! Duktig eller hur?

Mitt nya motto, don´t worry be happy! haha...

Bangkoklyx...

Igår var ju på en extremt mysig och romantisk restaurang, på 25 vån med utsikt över hela bangkok. Lyxigt och gott var det oxå, och dyrt. Men det var det värt, hade  en helt underbar kväll!


 MIn mat, lite massakrerad eftersom jag var jättehungrig. Snowfish, jätteräkor och pilgrimsmusslor i vitvinsås med champinjoner. helt klart ngt av det godaste jag ätit



eriks efterrätt...
Servicen är ju extrem i asien, men jag har aldrig varit med om ngt liknande. Jag frös lite, då kom dem och lade en sjal runt mig tex. Kul att uppleva ngn gång. detta gick på typå 6000 bath, vilket är ca 1300 kr me´n vi hade betalt fem ggr så mycket i sverige.

Nu ska vi äta japanskt, Erik är jätteglad...haha men jag längtar.

Imorgon åker vi vidare till krabi, längtar, vi är så sjukt slitna av all shopping nu. Kom till hotellet i eftermiddags och  däckade i två timmar.Helt slut! Sen blev det lite träning för min del och erik badade i poolen. Man kan inte ligga på latsidan bara för att man har semester. Vi äter ju sjukt mkt eftersom vi är igång hela tiden. Nä, det ska bli skönt att koppla av i en solstol imorgon...

God moprgon, middag eller kväll

Vet inte vad det är hos er, här är vi redo för en italensk middag på Siam@siam följt av en drink på deras skybar. Igår shoppade vi massor!!! åt på hard rock cafe sen en underbar fotmassage i en timme, helt klart den bästa jag fått. Vi däckade vid elva efter att ha sovit typ 12 h på tre nätter.
När tror ni vi vaknade imorse? Facking halv ett!!! 13h sov vi, jag blev helt förstörd!
Men, den gamla Carro hade kastat sig upp skällt och skyllt på Erik, gråtit en skvätt sen varit sur hela dagen. Den nya Carro, sbnabbade sig, pussade älsklingn god morgon och tänkte på vilken rolig dag vi skulle ha. Jag gillar nya orofria Carro, kan nog lova att Erik gjorde det imorse också=)

Nä nu ska vi sticka, har ju faktiskt resarverat ett bord. Har en ny klänning från forever 21 på mig, visar sen!

Puss på er!

Äntligen...

Sitter på vårt superfind hotell, äntligen! Vi kom lite tidigt imorse så vi kolla läget runt silom och siam. Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det MBK och massa shopping.


Thailandsdagen!

God morgon!
Vi försov oss en timme, jag glömde mitt i.d, vi glömde reskläderna och jag har lite ont i magen. Annars är allt skitbra.. haha typiskt oss, att glömma hälften. Nu ska vi snart sticka, min lilla rosa dator följer självklart med!

Tack så mycket alla söta vänner som messat så fina sms!

25års-present!

Fatta att jag fick en dator av Erik, en liten söt miniPC! Jag är så sjukt glad för den, min egen lilla bloggdator. Vet ni vd det bästa är? Den är rosa! Som sagt, världens bästa pojkvän och ingen kan säga ngt annat!

Jag älskar dig Erik!





har inte dragit av plasten än, han får snart panik här brevid och rycker den.
 Detta var precis vad jag ville ha och behövde men skulle aldrig önska mig det eftersom jag tyckte att min Thailandsresa i julklapp var mer än nog för detta året, men glad är jag!
Vet ni vad? bloggar från den just nu=)
Mamma såg till att ge mig lite presenter när hon fick reda på att jag skulle få av Erik, skålar som matchar våra fina rosa glas och underbara servettringar som jag tänkt köpa själv, självklart rosa=) Dem känner mig så bra! Har ingen bild eftersom mamma plockade undan dem och just nu sover hon, vill inte störa...

Nä nu ska vi snart sova och imorgon drar vi till Thailand, hoppas att jag hinner höra av mig innan vi åker!
Puss på er!



Detta vill jag shoppa i Bangkok!


Dagens ToDo





Får nog ta och börja nu, vad tycker ni?


Tips!

Nelly.com har börjat sälja träningskläder! Me like.


semester, och jag förtjänar att vara glad.

Från och med idag så har jag semester, läänge. Egentligen borde jag vara överlycklig men jag är lite för stressad för det. Har en lång ToDo-lista för imorgon, plus att jag är nevös inför flygningen. Jag tycker inte om att flyga och blir mer rädd för varje gång.

Imorgon när jag är färdig med mina "sysslor" ska jag släppa allt.

Jag ska inte tänka en sekund på mitt jobb, inget på lägenheten som vi fortfarande äger tyvärr, inget som gör mig orolig och ger mig ångest.
Jag ska hoppa in i min lilla kärleksbubbla och bara leva, som alla andra. Bara vara, utan att tänka.
Jag är så glad att jag har min älskling som låter mig stressa och nojja, men som samtidigt kan få mig att må så bra. Jag hade aldrig kunnat hitta en mer underbar och förstående pojkvän. Denna semestern ska han bara få se härliga stressfria och sprudlande Carro, den personen som jag egentligen är!

Både jag och Erik förtjänar detta, att må bra, mysa, ha roligt tillsammans(det är vi bra på) och bara vara kära... Jag vet exakt hur vissa tycker detta låter men det skiter jag i, för jag kan unna mig det!

Jag längtar till imorgonkväll, då börjar den riktiga semestern. Middag hos mamma och pappa med lite födelsedagsfirande, jag bestämde det själv för att få välja mat=) Och så ska jag få min födelsedagspresent av Erik... Spännande!!!


bildbomb





Mina sötnosar!


Typisk Carro o Errebild

Jag i en llite skum pose...

Bilderna är lånade av Erica och är från förra lördagen när vi hade lite tjejkväll...

måndag...redan

oj vad dagarna går, jag har jobbat i helgen och varit lite sjuk därav skitkass uppdatering. Idag vaknade jag lite hes, men jag har tagit en treo och bestämt mig för att skita i sjukdomen just nu. Ska ta en PW med Nathalie nu. Hon får nog stå för det mesta pratandet men det är nog inga problem..haha.
Jag ser fram emot att komma ut och röra på mig eftersom jag legat hemma och käkat godis i fem dagar utan träning, fatta fem dagar, det kryper i mig!!! Plus att jag åker om två dagar och mina magmuskler börjar försvinna tycker jag... tråkigt. Men jag får se till och köra ett magpass i Bangkok istället.

Söndag...

Hade en jättetrevlig kväll igår hos Erica, hon fyllde ju 25 i fredags och detta firade vi igår! Det blev inte så sent för jag känner mig fortfarande inte riktigt frisk och jag vill ju bli bättre till ons=) Nu ska jag sticka till jobbet och det känner jag verkligen inte för idag. Vill bara krypa upp hos älsklingen i soffan sen stanna där hela dagen...
men nej söndag är ju jobbdag nu... blä!

åh nej...

trött, frossa ett dunkande huvud.
Detta är jag just nu. Jäkla skit jag har verkligen blivit sjuk. Jag har jättemycket att göra idag men jag kan inte ens resa mig ur soffan utan att typ skrika av smärta. Jag vill inte!

Get started med i.d.



Har äntligen fått hem mitt kit och jag älskar det! Enkelt, snyggt och det håller hela dagen.

Halloj!

hihi, hej på er? Hur mår alla? Jag har ont i huvudet, det är tråkigt. Sorry jag inte bloggade igår men jag hade en skitdag och mådde dåligt. Det är lite bättre idag och helt ärligt så har jag inte tid att vara sjuk.

Idag börjar thailandsplaneringen, ska kolla vilka kläder jag ska ha med mig, vad som ska tvättas och så ska jag ju packa till Erik också. Blir bäst så..haha
KUL!!!

Vad tycker ni?

Ska jag lägga tusen spänn på ett par Ray Ban och ta med mig mindre pengar till Thailand, eller ska jag vänta? Kan inte bestämma mig, hjälp!!!

Jag vet, jag är skitdålig

på att uppdatera just nu, har inte ens suttit vid datorn på hela helgen. En underbar helg har jag haft med massa kul. Men nu hinner jag inte mer, ska träna innan jobbet idag för ikväll blir det susho med Lisa!

Jag tror att jag överträffat mig själv...



Superkladdkaka med chokladtäcke och karamelliserade pecannötter... mums!

Denna gav jag till mamma så hon kan bjuda på den på fredag eftersom hon fyller år. Vi kan inte komma och jag hade lovat att baka en kaka. Hon blev jätteglad när jag kom med den, det var kul!

Ledig dag...

Jag har sovit jättedåligt, har vaknat med magont flera gånger... Så nu är jag jättetrött och har fortfarande inte gjort ett skit idag!
Sitter bara i soffan och kollar på våra bästa år och planerar min dag med todo listor. Min nya grej, att skriva ner det jag behöver göra för att få ordning på allt. Har faktiskt hjälp mig att få ordning på min tillvaro ganska mycket.

Jag tänkte ta en lång powerwalk senare, lite träning, städa sen baka lite. Efter det ska jag ta mig till Lödde och träffa Alis. 

Äntligen...

Äntligen hittade jag byxorna jag letat efter i min storlek!! Vad glad jag blev! Var på entre och shoppad med Erica sen köpte jag med mig en sallad från gogo green med mig hem.

Imorgon är jag ledig, gud vad skönt men jag har lite att göra på dagen, sen ska jag träffa mina söta Alis.


Duktig!

Eftersom jag ska träffa Erica och shoppa efter jobbet så gick jag upp kl sju för att kunna träna!
Jag har två veckor på mig att få magmuskler, och åt massa skit i helgen. Det motiverar mig till att gå upp så tidigt. Det är ju mycket lättare att hitta sin motivation när man är lite "stressad".
Kanske tar en PW med Erre ikväll om hon har lust.

RSS 2.0