Lääängesen!!!

Ja jag vet men jag har haft så mycket annat. Helgen var superbra, den bästa på riktigt länge. Vi firade midsommar i gårdstånga och dagen efter låg vi bara i sängen och kollade film m.m. I söndags så var vi på utflykt i snogeröd. Så mysigt och vädret var skitbra! Har massa bilder som jag tänkte lägga upp men just nu måste jag läga mig igen. Jag är supersjuk. Skittråkigt, snuvig som satan , huvudet värker och nu känner jag mig febrig. Och så den berämda hostan som håller mig vaken om nätterna.
Plus att jag inte har en enda alvedon hemma. Jag dör! Så finns det ngn vänlig själ som ska förbi så uppskattas en alvedon mer än ni anar.

Det störiga är att vi har visning på lägenheten idag och jag MÅSTE städa inför den. Jäkla skit!

Jag har varit uppe sen kl 6

och det känns som en halv dag har gått innan jag ska sticka till jobbet.
Anledningen till att jag gick upp sex timmar innan jag började jobba är att jag körde erik till jobbet idag.
Sen har jag tvättat, powerwalkat, solat och fixat lite här hemma. Shit vad man hinner mycket. Nu ska jag i allafall sticka till jobbet för att sen hämta erik igen ikväll. Vilken dag och gud vad jag kommer att bli trött ikväll.. men vad gör man inte för kärleken=)

Imorgon är det midsommar och jag är ledig!!!! Längtar...

Onsdag...

Så jäkla tråkigt att känna sig sjuk! ingen prowerwalk för mig idag heller. Jag är livrädd för att förstöra min hals till midsommar. Jag har ju så lätt för att tappa rösten.
Nu ska jag hoppas in i duschen sen städa och plocka undan här hemma...

Brun som en pepparkaka...

haha kanske inte riktigt men jag hat fått lite färg idag. Har suttit på balkongen hela morgonen och solat. Det är svårt att slita sig när man sitter i solen och läser twilight-böckerna. Så sjukt bra. Nu är jag duschad och klar för att sticka till nova och hitta ett par skor till midsommar.
Jag har inga ballerina kvar eftersom jag lämnade alla i Thailand för att få plats med allt vi köpte.

Ikväll blir det grillning men Älsklingen och massa mys i parken.


God Morgon!

Idag ska jag jobba, som vanligt känns det som. Nä jag ska inte klaga, är faktiskt ledig en del. Men i allafall så händer det inte så mycket idag. Tråkigt med sådana dagar. Jag vill egentligen leva varje dag som den vore den sista. Men dagar som denna är det rätt svårt.
Jag hade hemska drömmar inatt. Fy, men glad blev jag när jag vaknade och upptäckte att det bara var en dröm.

Tänkte sticka inom affären innan jobbet så jag kan proppa i mig lite ipren idag. Har sjukt ont i halsen fortfarande och jag hoppas innerligt att min röst håller idag.
Man kan väl köpa ipren på ica nu? Jag har för mig det i allafall.
Nä nu måste jag sticka, ha en bra dag alla!



Förresten, glömde säga att håret blev supebra och det syns knapp att jag klppit mig.

Tio inlägg om dagen...

hinner jag verkligen inte... men ett kan man väl få till.
Idag har jag mått skit. Har sjukt ont i halsen och har såklart tappat rösten också. Men nu är den tillbaka och det är nya tag imorgon. Ska nämligen jobba måndag efter helg imorgon. An ngn anledning så vill man verkligen vara ledig måndagen. Men på tisdag är jag ledig så då hoppas vi på sol... eller hur!

Idag ha jag jobbat, fick gå lite tidigare pga min dåliga röst. Vi hade visning på lägenheten och mäklaren verkade ovanligt positiv. Nu har vi suttit på balkongen och ätit kebabsallad. mums... så mycket för noll tolerans till midsommar.

Nu ska jag lägga mig i älsklingens famn och kolla på burn notice...


Hittade bilder från förra helgen...

Förra lördagen tror jag det var, så hade jag och Erik skitkul ihop. Hittade bilderna i kameran nu...



Lördagens outfit



Jag på min nya cykel



Söt!



På bakfickan efter att ha cyklat i regnet... Vi skrattade konstant hela vägen från restaurangen.

Som jag sagt tidigare...

Jag är sjukt bortskämd av min underbara pojkvän!

Inte nog med att han kör och hämtar en jacka jag lagt undan. När jag kommer hem så ligger den fint på sängen med en supergullig lapp där det bla. står att jag får den i present... Han är så underbar och jag älskar den. Har velat ha den enda sen den fanns tidigare och tog slut direkt.
Tur jag har världens bästa, bästa kompis som lägger undan en till mig. Har jag tur med folk i min omgivning eller vad?



Den ombloggade basebollsjackan!!! Love it!!

Dagens tips!

Om du ska ha en tight klänning bara vill se snyggare ut i dina leggings så har jag världens lösning.
Jag kallar dem mirakelstrumbyxor.
Man blir inte mycket smalare men mycket slätare. Inga veck och skravanker. haha...



jag köper dem på lindex, ca 90kr.

Vilken skitsommar!!

Kommer ni ihåg när man var liten och sommarlovet började?
Sprang barfota på ängen och lekte med kompisarna. Det enda jag kommer ihåg är att det var strålande sol och man var ute varje dag. Det var då man längtade efter regn ibland för att då fick man sitta inne och titta på teve. Ja, jag fick bara se teve om det regnade på sommaren för att jag skulle vara ute och leka.
Kan det vara så att jag bara kommer ihåg de glada soliga stunderna? Just nu känns det som att det bara har varit ett par fina veckor de sista åren?
Men denna sommaren tar verklligen priset. I allafall i skåne. Bara regn och skit hela tiden.
Jag har haft två fina lediga dagar.TVÅ! och det är den 19 juni.

Alltså idag den 19 juni så sitter jag framför bröllopet på teve och tittar ut på molnen. 


Bröllopsdagen!

För att vara helt ärlig så hade jag glömt det kungliga bröllopet tills jag läste erres blogg. Skäms Carro.
Jag hade faktiskt gärna sett det, men antar att det kommer att gå i repris x antal gånger.
Jag funderade på hur Viktoria känner. Tänk när vanliga människor gifter sig. En av de största dagarna i ens liv. Man är supernervös och spänd, hon har allt detta PLUS att hela sverige är involverade.
Fy! så hade jag aldrig velat ha det.




Nu förstår jag!!!

Dem större bloggarna som jag följer är Kenza, Blondinbella, Tyra och Egoina.
Jag har alltid tyckt att dem hinner med en miljon roliga grejer på bara en dag och förstår inte alls hur dem har tid med detta. Idag har jag fattat.
Vi vanliga människor har ju vårt jobb/skola som vi måste vara på x antal timmar per vecka. De dagarna man är ledig så har man massor med "sysslor" att göra, städa, diska, tvätta osv.
Ja, vissa av dem jobbar massor men har ändå tiden att sitta och luncha, med efterrätt mitt på dagen med en kompis.
Idag har jag haft en sån dag. Jag var hos frisören, promenerade med Erica, hem och duscha för att ligga i parken ett par timmar, duscha igen. Jag har till och med diskat, varit och handlat, plockat undan här hemma och kollat två avsnitt av The Hills.
MY GOD jag har aldrig hunnit så mycket på en dag.
Alldeles strax ska jag laga mat till min älskling som jobbat massor idag. Det har varit en sjukt bra dag med mycket skratt i parken. Älskar när Erre har sommarlov och kan umgås oftare.

Hittade tyvärr inte kameran imorse så det blev inga bilder idag.


Mot frisören...

Ska vara hos frisärenkl 10, jag är nervös. Sist jag ko hem grät jag, ja seriöst. Jag hoppas i allafall att det kan bli lite ljusare nu när det är sommar.
Sorry för den dåliga uppdateringen igår. Jag låg och stekte i solen. Har bränt mig bara lite.. haha. Nä idag får jag sola ryggen endast, med solkräm. Tänkte dra ner till parken med Erica.
Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe sen bege mig.
Håll tummarna för mig och mitt hår.

Jag blir så trött...

hela veckan har jag gått och tänkt på vilket datum det är, att det ska vara den 16 idag. Men nej när det väl gäller så glömmer jag det. Kom hem igår och fick en guldplats med bilen.
Det är klart jag fick för där får man ju inte stå efter åtta idag, detta kom jag på halv nio. Så sjukt störigt. 500 spänn åt helvete rent ut sagt. Det var det sista jag behövde nu.
Eller rättare sagt det var byxorna jag tänkte unna mig nästa månad.

Nu ska jag sätta mig och sura på balkongen,... haha. Men det är ju strålande sol så jag kan inte vara sur så länge.

Och så städade hon i fem minuter...

och sitter nu framför datorn igen, bra jobbat Carro...

Hur kan tiden gå så mycket snabbare

på morgonen än alltid annars. Jag var färdig supertidigt idag och endå så har jag lite bråttom nu.
Idag ska vi ha visning på lägenheten igen så jag måste dra över med dammsugaren. Det är sjukt jobbigt med visningar. Allting måste ju vara perfekt hela tiden. Inte en pryl framme.
Nä nu ska det städas.

Det känns som man...

står och stampar på samma ställe i livet. Någon som känner igen sig?
Jag är 24 år gammal och har jobbat på samma jobb i flera år. Det är så lätt att fastna. Man får sin lön den 25 och en ganska bra för att bara jobba 80%. Antagligen är det anledningen till att jag inte tagit tag i livet.
För det är så det känns nu. Jag måste ta tag i mitt liv. Ja, jag har sökt till högskolan men det är inte säkert att det går som jag vill. Vad ska jag göra då?
Absolut ingen aning. Jag har ju högre ambitioner än detta. Jag kan mer än detta, och sist men inte minst. Jag vill mer än detta.
Jag ska inte klaga. Jag har det ett underbart liv. Men jag lever i princip bara för de underbara stunderna. När jag är ledig och kan hitta på saker med min älskade sambo, när jag festar loss med vännerna eller bara tar ett glas vin med bästa kompisen.

Dem underbara stunderna kompenserar allt det tråkiga, men jag längtar tills alla stunder är underbara.

Söndag...

Idag är jag seg, vi var ute och käkade igår. Efter det cyklade vi och tog en drink, eller två. Vi hade verkligen jättekul tillsammans men idag är jag trött.
Har precis varit i den nya lägenheten och mätt väggar. Så fin den kommer bli när vi är färdiga med allt vi vill göra i den. Nu tänkte vi sticka till lite affärer och kolla vad vi kan köpa. Gud vad jag längtar till vi ska flytta in i den. Ikväll blir det middag med mina föräldrar, grillat!! mums...

En aktiv dag!

Efter min powerwalk idag så släpade jag upp Erik och vi stack till tennisbanan. Gud vad jag är dålig i tennis. Men kul var det..



haha mina ben ser superkorta ut, det är för att kjolen är alldeles för stor. Men bleka är dem.

God morgon!

Pigg och vaken?
Jag skuttade upp lite i nio och tog på mig träningskläderna. Det blev en härlig runda i parken.
Shit vad man har ändrat sitt "tänk" när man går upp och motionerar en lördagsmorgon istället för att sova. Det känns bra.
Hoppas att solen tittar fram idag så jag och Erik kan spela tennis. Det har han lovat mig att vi ska göra sen förra sommaren. Dessutom så har jag en söt tennisoutfit planerad.
Nu ska jag väcka honom så vi kan dricka lite kaffe.

Fredagsmys...

Vi spelade och Erik vann, som vanligt. Jag spelar för att deltaga inte för att vinna, haha...

Nu sitter vi i soffan och myser till en skräckfilm...


nämen carro...

jag gav efter suget idag, jäkla skit! Nä det är inte hela världen men jag var ju så stolt imorse när jag ställde mig på vågen. Men nu har jag lyckats trycka i mig en hel påse med nötter. Dessutom så skulle jag och Erik "bara vila" efter maten men somnade i typ en halvtimme, ångest nu är vi tröttare.


Jag nyvaken och trött, men nu ska jag ta tag i oss. Vi ska dricka gott rött vin och kanske spela ett frågespel, jag älskar frågespel.


Nu är det snart helg!!!

GUd vad jag har längtat till denna dagen, eller rättare sagt när arbetsdagen är slut. För då har jag helg, har inget speciellt planerat förutom söndag men det ska bli skönt att vara ledig ett par dagar.

På söndag ska vi till den nya lägenheten igen. Vi ska mäta och kolla en gång till. Det gick ju så fort när vi var där och då visste vi ju inte vad vi ville direkt. Jag missade till och med några garderober i hallen som verkar skitbra.

Nä nu måste jag sticka, försökte fota dagens look men jag är då sjukt dålig på det så det får vänta till Erik kommer hem.

See ya...

Jag vill så gärna...

äta ngt onyttigt just nu. Det är inte ofta jag blir sugen på något men när jag blir det så är det helt sjukt.
Jag vill ha kebab, det är egoinas fel. Kollade hennes blogg och hon hade en bild på kebabsallad,helst med vitlök, min favorit.
Men jag ska övervinna suget. När jag vill kan jag ha en jäkla självdiciplin!
Nu ska jag få substitut, fuktte, det hjälper nog... haha. Erik är gullig och fixar. 
Tänkte se Criminal Minds och avnjuta mitt te nu.


purple nails!

Jag gick upp idag!!! men jag har endå sjukt bråttom, har spenderat morgon till att diska och måla naglarna.

Nu drar jag och mina lila naglar till jobbet.


Kolla mina korvfingrar, haha...

Shoppningmani!!!

Jag får inte, därför vill jag så mycket mer!!! Shoppa!
Jag kollar allt, söta sandaler, bikinis, jeans, skitsnygga jeansshorts, rutiga skjortor, chinos och söta sommaklänningar. Vill ha!
Jag är också medveten om att det inte är jättesmart att köpa nya kläder när jag försöker gå ner i vikt. Köpte ett par jeans för ett par månader sen som jag inte kan ha nu.
Inte för att det går så snabbt med viktnedgången nu för övrigt.

Men dessa shortsen måste jag ha!



Man kan om man vill

När jag skaffade bloggen så tänkte jag göra en egen design. Jag la ca 5 min på att fatta hur man ska göra, sen gav jag upp. Jag tänkte "kan väl betala ngn att göra det" men nu tog jag mig i kragen. Blev lite insperarad av Erre också som skaffat en sjukt fin blogg.
Jag har ändrat lite, helt själv faktiskt.
Om ni vill så får ni applådera lite inombords! 


Förresten kolla in hennes blogg, barkbritta.blogg.se

Livets dryck i Filippa K


Ännu en tidig morgon.

Jag har den turen att Erik ringer och väcker mig varje morgon.
Då tänker man ju att jag borde gå upp, men nej då ska jag halvsova i 20 min bara för att. Sen ångarar jag mig alltid som satan för att jag är trötttare än när han ringde. Varför går jag inte bara upp, dålig självdiciplin kanske?
Dessutom vaknar jag var tredje minut i panik och tror att jag försovit mig. Ingen bra start på dagen.
Imorgon så ska jag bara gå upp, vare sig jag vill eller inte. Vi får se hur det går.

Idag ska i jobba precis hela dagen, men föst ska jag dricka upp min kanna kaffe.


En mysig promenad i parken...

När jag kom hem från jobbet ikväll så drog jag med Erik på en mysig promenad i parken. Eller, han tyckte att vi sprang genom den... Sen fick jag honom att cykla med mig till affären.
Jag märker hur mycket piggare jag blir av att vara ute i naturen och röra lite på mig. Jag märker det på mitt humör, min kropp och så orkar jag mycket mer.
Aldrig mer en soffpotatis!!!


En god trött morgon...

Är super trött och hade mer än gärna varit ledig idag med. Men nu börjar killerveckan på jobbet så jag har inte tid att vara trött... E ledig i helgen i alla fall... Har egentligen inte tid att sitta här... hör av mig när jag har tid...

Vardagslyx...

Det är måndag och det regnar... Tråkigt.
Men då passar jag på att fixa en riktig myskväll till Älsklingen. Laga lite god middag och tända massa ljus. Kanske ta på mig ngt fint. Dessutom så har jag gjort hans favoritefterrätt.
Hoppas att han inte läser detta från mobilen nu, vill ju överraska honom.


Jag är bortskämd



Denna kom älsklingen hem med för några dagar sen, kan jag ha det bättre?

Efterlysning!!

Jag är på jakt efter en symaskin, och kanske ngn som kan sy... ngn som har? hör då gärna av dig till mig. Problemet är att jag måste sy in många av mina kläder. Eftersom jag har shoppingförbud så kan jag ju inte bara köpa nya. 

 

God morgon!

Vilken tråkig dag. Det ösregnar ju. Jag hade ju inte förväntat mig mer eftersom jag är ledig. Vi hörs sen!


Lördagskväll

Idag har jag jobbat, såklart det är ju strålande sol. Men jag slutatde tidigt iallafall.
Vi ska ut och fira Erik med våra föräldrar. Blir en mysig middag på Mando tror vi... Nu måste jag verkligen göra mig klar, kom precis ut ur duschen och jag ska vara klar om den timme. Nästan panik.


Dagens tips!

Le så mycket du kan, även om du är ensam. Jag tänkter på roliga saker när jag powerwalkar tex, då kommer jag på mig själv att gå omkring och le som en fåne.
Men det gör mig mycket gladare och mer positiv som person. Då mår jag mycket bättre!

 


Bilder från gårdagen



Grillmaster Alis!



Jag fejkgrillar... haha



Och så kom Sandra och barnen och sa hej, gud vad stora dem blivit!

Vi hade så mysigt, satt i solen och mös, grillade och snackade skit i uterummet. Verkligen en suoermysig kväll!

Nu drar jag och grillar med Alis...


Bloggen...

Jag har funderat över det här med bloggen. Som ni vet så lever jag inte för den direkt. Tack gud. Men jag vill ju inte lägga ner den.
Så jag tänkte, kanske skapa en ny kategori eller något. Då slog det mig. Man snappar ju upp en del tips om allt möjligt ocg dessa lever jag en del efter. Nu blev det lite snurrigt. Men jag tänkte ju i alla fall skapa en kategori typ dagens tips... Vad tycker ni om det?
Bara för det så kom jag inte på ett enda.

Idag skiner ju solen!!!

I vanliga fall hade jag redan varit i parken och njutit av varenda sekund med strålande sol, men idag är jag faktiskt lite seg. Va ute och drack lite vin med Erre igår. Shit vad kul vi hade.


Jag igår



Jag och sötaste Erica





Och så här roligt hade vi!


Nä nu ska jag ta tag i dagen. Ta en promenad och köra och handla. Sen ska jag till lödde och byta en klänning och käka med Alis.. Hon messa ngt om grillning,..mums.
Men först KAFFE!!!

om onsdag är lill-lördag är inte tisdag lill-fredag då?

haha.. nä jag ska inte festa idag. Men jag blev så sugen på att ta en drink ikväll. Ringde snabbt till Erre som såklart va på. Jag älskar att hon är lika spontan som jag är.

Förresten, vet ni lösningen till en fruktansvärt dålig hårdag?... Löshår!! funkar varje gång.


RSS 2.0