Beroende

Cola light is the shit just nu...


Piggare

Tog en timmes promenad med Erica ikväll! Sp härligt väder och det var länge sen vi sågs så det var trevligt. Nu har jag ätit Eriks mammas goda köttbullar sen blir det soffläge... Tar på en att börja jobba igen.


Trött

Fjärde koppen innan klockan nio...


Klant

Jag lyckades glömma min iPhoneladdare på jobbet! Den extra har jag ju såklart lämnat hos mina föräldrar... Det var bara att köra iväg och köpa en ny. Det finns ju inte en chans att jag vaknar av mig själv kl 06.00 imorgon...


Avslut

Vi avslutar semestern med en middag ute:) tråkigt att denna är slut men om tre månader bär det av till Thailand!


Lördag

Idag spelade jag min första runda golf ever. Den stack vi till moster och kusinerna för lunch och ett dopp i poolen. Nu har vi middag med familjen eftersom pappa kom hem från USA idag:)


Sangria!!!

Gud vad god Sangria Alexandra gjorde, med massa frukt i


Grilla med vänner!

Är på väg till Alexandra och Fredrik för poolhäng och grillning. Vilken tur dem haft som kom hem från Karibien perfekt till detta väder! Erik har snott min hatt:)


Sommaren är här!

Vi bestämde oss för att låna Eriks föräldrars stuga nere i Böste för att kunna njuta lite extra av solen! Vu har druckit drinkar och spelat fotboll och nu ska det grillas.


Älska semester

Jordgubbar och rose på balkongen!


Den gifte sig!!!

Dem lurade oss till parken och kom in bakom en trumpet! Gud vad kul! Grattis till er båda finaste Camilla och bell!!


30 års fest!!!

Både Camilla och Bell fyller 30 i år. Dem slår på stort och har en fest för 80 personer! Kommer att bli en riktigt bra kväll!


Efterrätt


Hundvakt

Caesar är på besök idag:) han är ovanligt mysig och lugn faktiskt!


Road trip

Jag Erik och Pontus bestämde oss för att sticka till Kiviks marknad idag! Har försökt att få med Erik två år nu så jag är överlycklig!


Italienskt

Vi åt fyrarätters på en italiensk restaurang igår. Gud vad gott och trevligt det var! Vi åt i ca 3 timmar helt sjukt. Huvudrätten var Lamm och det var riktigt gott.


Göteborg

Idag har jag gått i stan i ca 6 timmar! Först med Erik, när han och Daniel gått på match fortsatte jag med Nina:) nu ska vi gå ut och käka. Blev lite shoppat idag:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1070901/images/2012/pic_5001b67fe087c31ecc000127.jpg" class="image">


Sen lunch!

Sitter på cafe cappuccino och äter en sen lunch nu, hans kusin som vi stötte på igår kom precis hit. Nina och Philip är också på väg så snart har vi släktkalas här:)


Äntligen

Hittade jag senilsnören till mina ray ban:)


On the road

Sitter i bilen mot Göteborg nu! Vilken mysig helg det ska bli. Ikväll ska jag och Erik fira vår första semesterdag inorgon blir det häng med min kusin och hennes kille och på söndag ska vi fira lilla Philip sin fyller 2 år. Lite shopping ska vi nog kunna klämma in:)


Namn

Träffade Alis igår och vi började prata om namn till hennes lilla flicka. Precis som hon sa så finns det extremt mycket fina flicknamn, men herregud vad svårt att välja! Vi gick igenom massor. Jag tyckte Majvi... Haha not. Och för Alis som inte ens kan bestämma om hon vill ha ett glas från McDonalds gratis kommer nog få det svårt när det är dags. Men vilket som kommer bli underbart på deras lilla:) längtar!!!!


Ikväll!

Är det vardagsfest!!!


Måndag

Brukar betyda att rensa lägenheten efter helgen, vi är duktiga på skapa kaos här då. Ikväll blir det sushi med Lisa och Maria det ser jag fram emot:)


...

Idag fick jag reda på att en person som var alldeles för ung har lämnat oss.Jag har ingen relation med honom idag men kände personen bra i yngre dagar. Mina tankar går till hans familj och speciellt hans son. Uppskatta dem du älskar och säg det till dem då och då.


Söndagshäng

Vi hade jättekul på bröllopet och festen blev perfekt! Idag har vi bara myst och ätit gott på Vapianos uteservering, sen blev det en promenad i Västra hamnen. Solen har strålat och dagen har varit mysig!


Mums...

Bröllopstårtan var helt fantastisk igår! Från samma ställe som Erica beställt till sitt bröllop och jag vet var jag ska gå den dagen det är dags!


Så fina!


På väg!

Sitter i taxin på väg till Sandra och mickes bröllop!!! Lite sena som vanligt:) vilken bra dag det kommer att bli...


vi...

Ibland kan det slå mig att jag faktiskt har en sambo som jag älskar så mycket! och som dessutom älskar mig. Jag vet att det låter konstigt efter fyra år men jag tar verkligen inte kärleken för givet. Vill inte "jinxa" ngt nu men jag är verkligen sååå glad över det!
 

TORSDAG!!!

Äntligen kom min favvodag.
Den startade riktigt bra med frukost med Nille till det senaste avsnittet av True Blood.
Nu chillar jag lite och sen ska jag sätta igång och fixa denna lägenheten, har Nessiehår precis överallt. Ikväll blir det sommarmiddag med min man och Nicklas. NU börjar semestern kännas riktigt bra!

Onsdag

Idag har jag att göra.
Tvätta, städa, renovera och styla lägenheten, Lämna nyckel till städfrman och slutligen träffa Nille för lite vin och skitsnack.
Funderar på att testa på lite pilates, jag känner verkligen för att träna men foten är inte bra, plus att jag fick världens skoskav på promenaden igår. Så jag tänkte att jag kunde hålla igång här hemma med Pilates.
Någon som testat det?
Beach 2012 kan jag ju glömma, men Thailand i nov är mitt nya mål!!!

Förfrågan

Eftersom jag är extremt dålig på allt när det gäller photoshop, programering och html..blabla så undrar jag om någon är sugen på att hjälpa mig att göra en ny header. Vill ha en lite mindre rosa och lite mer stilren nu. Erica har gjort den jag har nu och jag har älskat den i alla år, men vill förnya mig lite...

Bränna...

Eftersom jag inte fått en minuts sol sen jag var i spanien fick jag fejka brännan idag.
Loreals BUS fungerar jättebra, plus att jag tror dem har ändrat doften så den inte luktar så mycket BUS. Stort plus!!!
 
 

Jag måste tipsa om...

Dessa produkter,
Hårmasken är underbar, likså serumet. Har använt dem ett fåtal gånger och jag märker redan skillnad på hårkvaliten!
 
Dålig bildkvalite.

PW??

Nä jag tror det får bli en lugnare men längre promenad idag faktiskt.
 

förmiddagen

Har jag spenderat med Nessie och tagit det lugnt framför teven... Hunden är så underbar så jag vill inte åka härifrån.
Har ju semester så jag kan ta det lugnt och vädret är ju inte toppen. Men en promenad med Lisa senare kan nog pigga upp mig.
 
Det är riktigt svårt att få en bild på Nessie, jag tror att den stora Schäfern är rädd för min Iphone.. haha

RSS 2.0