Jag vågar ju inte gå upp på vinden...

Jag vill ha mina UGGS!!! och dem la vi uppe på vinden när vi flyttade in. Jag går inte heller gärna upp där själv. Hade kanske kunnar övervinna min rädsa för uggsen, men Erik har nyckeln med sig, jäkla skit!

Shoppade med Alis igår, och fyndade lite. En outfit till lördag faktiskt. visar senare men nu måste jag fixa klart mitt dyngsura hår sen är det jobb precis heeela dagen.

Onsdag!

Idag gick jag upp kl sex och mös lite med Erik. Sen la jag mig i sängen och kollade på nyhetsmorgon i nästan en timme. Ja, jag är ganska trött nu men det var sjukt mysigt. Jag fick lite julkänslor idag med.
Förresten, kan ni fatta att det är mindre än tre månader till julafton!!! längtar...

Idag ska jag jobba, sen till nova och träffa Alexandra. Vi hinner aldrig ses, jag fick byta tid idag för att hinna träffa henne. Ska shoppa lite till lördag, då vi ska till Sandra på födelsedags/inflyttningsfest.

Nä, nu ska jag snygga till mina naglar och göra mig klar.

Stressig morgon!

Vad jag har stressat. Jag brukar alltid gå upp i tid och planera morgonen så jag hinner ta det lite lugnt. Det sprack totalt idag och jag har stressat som satan. Hann träna i allafall så det är skönt. Nu tänkte jag sticka till jobbet sen är Älsklingen hemma när jag kommer hem...

Börjar dagen med Jillian!

Det känns lite som att man har en personlig tränare hemma som pushar en att bli tränad. Men hon kan bli lite jobbig att lyssna på så jag kan inte träna det varje dag.

Nu ska jag i allafall hoppa in i duschen och stressa till jobbet. Min tidsplanering sprack en del när jag pratade med Erik...

Tänkte röra mig mot sängen...

En riktig promenad blev det efter en skitjobbig joggingtur. Men det är alltid kul att träffa Erica, och snacka massor. Vi åt en supergod omelett, som ändå var ganska nyttig kom vi fram till... haha..
Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på teve tills jag somnar.

Älsklingen kommer hem imorgon redan! Så glad jag är.

Sov gott!


Filmtips... och inte filmtips

Sjukt bra film!


En mysig kärleksfilm, oförutsägbar.

och mindre bra var...



Jag mådde dåligt efter denna... Ingen film att rekomendera om man är känslig mot våld och tortyr.


Nu drar jag ut och...

springer en runda, sen blir det långpromenad med Erre!


Jag vet, jag har det jäkligt bra!

Kom hem från jobbet i lördags och Erik mötte mig i dörren. Han hade städat hela lägenheten, tänt ljus överallt och var supersnygg själv!

Han hade lagat en fruktansvärt god middag med allt jag älskar, köpt mina favvonötter och fixat en film som jag ville se. Och jag fick blommor! Jättefina blommor!
Han hade fixat en riktig Carro-kväll och han fick mig att känna mig superspeciell.
Har jag världens bästa pojkvän eller?



Lax, fylld med mozzarella, purjolök, soltorkade tomater och vitlök. Jättegod sallad, med pinjenötter som han rostat själv!



ROSOR!!!!



Min Älskling!


en solig dag i stan med lillebror...

Jag och Pontus hade en skittrevlig dag i stan i fredags. Vi lunchade på koi, lillatorg. Satt ute och åt i solen. Härligt!





Jag släpade runt honom i lite affärer också. Hittade lite träningskläder bla.

jag var nog lite trött...

jag sov till kvart över tio!!! det har jag inte gjort på veckor, och då har jag festat innan. Vaknade av att hemtelefonen ringde. Det är ju inte till mig tänkte jag, plus att min klocka har inte ringt än. Då har min mobil dött och det är Erik som ringer för att försöka väcka mig. Shit, jag fick nästan ångest. Får var aktiv idag så jag kan somna ikväll...

Tänkte ta ut lilla Nessie på en långpromenad sen. Hon slapp dagis idag för att jag är hemma.

jag kommer inte ihåg...

sist jag kunde springa slingan i lödde utan att stanna... det och lite till pallade jag idag. jippie!!! Tar en paus i Lödde ikväll men imorgon ska jag hem och då blir det mer uppdatering. Lovar...

God natt!

Sorry...

För dålig uppdatering i helgen. Har jobbat och haft en helt fantastisk helg! Hör av mig senare...

God morgon!!!

Idag är det fredag! och jag är ledig, gud vad skönt.
Jag ska träffa min lillebror och gå lite i stan, lön idag ju=) sen möter jag upp Erik så ska vi ha en mysig kväll hemma men god mat och lite vin. En lugn och perfekt dag!
Min storstädning gick inte så bra igår, så jag får fortsätta nu på mogonen. Träningen blir nog lite lidande idag, men jag tog ut mig så mkt igår så det gör inget.
Jag kan inte springa utan musik och jag inte har sällskap och mina hörlurar har pajjat. Tror att det är ngt psykiskt med att jag hör mina andetag och tycker så att jag är tröttare än vad jag egentligen är.
Får köpa mig ett par nya i helgen...

Varför sitter jag bara här?

När jag har massor att göra?
jo för att jag är lat, plus att jag tvättar alla mina träningskläder (smart) så jag måste vänta på dem. Ja, jag vet kan ju städa sålänge. Men nu börjar ju Våra bästa år.

Gud vad svårt...

Sitter och kollar hotell i Thailand... finns så många fina. Sist vi var där så bodde vi superfint på det vi bokade hemma.





Utsikten från vår underbara balkong.

hahaha... vilket skämt!

Jimmie Åkesson har sagt att han hoppas att de andra partierna ska vara professionella! hahaha...

100923

God morgon! Sitter i soffan med The voice på. Vaknade halv åtta på min lediga dag. Skönt faktiskt. Jag gick ner och slängde in en tvätt som jag snart ska hämta. Så satans skönt att vi har hiss nu. Det är inte alls lika jobbigt att tvätta.

Idag är det storstädnings-dag för mig. Det behövs verkligen!!! ska försöka klämma in en joggingtur och kankse level 2 på jillian michaels dvd. Sen bär det av till Eriks arbetskamrat som fått en liten bebis! En flicka!!! jag är så glad. Det är mkt roligare att köpa kläder till flickor.

Men nu är det bara morgonkaffe som gäller.

Istället för att springa...

så åt jag från Amanos (malmös bästa pizzeria) och nu ligger jag och jäser i soffan. Kan seriöst knappt röra mig.
Hårdträning med Jillian imorgon!!!

Passar på att skriva hej då...

Passar på att skriva hej då medans nagellacket torkar... shit vad bråttom jag har nu!

Hoppas att alla får en underbar dag!  

Det känns som jul...

Jag är aldrig uppe så här tidigt. Idag börjar jag åtta så jag passade på att gå upp och dricka kaffe med Älsklingen kl sex.
Mysigt...
När jag är uppe tidigt och det är mörkt ute så får jag alltid julkänslor... haha.



En trött carro...

En kvällspomenad med Älsklingen...

En kvällspromenad med Älsklingen står på schemat... Det är ju sol ikväll!

Tidig, men pigg morgon!

Idag är jag riktigt pigg! Så skönt, somnade innan elva igår. Nu ska jag snart sticka iväg till jobbet. Tänkte skriva en rad i min numera väldigt aktiva blogg! haha.. ha en bra dag alla och puss på er!

Vill...

Ha råd att köpa denna klockan till Erik just nu...



Sååå sjukt snygg....

Kvällens middag


Omelett med spenat, soltorkade tomater, rödlök och parmesan.

Eloge till mig och Erica...

Som var ute och sprang i regnet ikväll! Riktigt skönt var det faktiskt, och nu känns det bra att jag tränat när jag sitter och kollar biggest loser sverige.

Utan Erres push, hade jag aldrig tagit mig ut idag!

Gårdagens...


En härlig söndagsmorgon...

Började med en joggingtur på 3,5 km. Och snabbt gick det idag. Nästan halva tiden är vanligt, plus att jag sprang lite längre. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag någonsin skulle gå upp tidigt en söndag och jogga.
Men så är det nu, och skönt är det.

Idag händer det mkt.. haha. Vi ska rösta, jag vill promenera med Erica, fira morfar som fyllde 86 i veckan och precis kommit hem från Ryssland(ja ni läste rätt, jag har den coolaste morfarn ever) sen ska vi ta det lugnt och kanske äta pizza idag.

Men först ska jag baka scones till min Älskling som fortfarande sover... och  jag måste ha KAFFE!!!


Gissa vad vi ska göra...









se satc 2 såklart... 

Kvällens look...


Superlördag!

Jag sov länge, åt mysig frukost, promenerade en bit och slappade framför teven. Och allt detta men min underbara Älskling!

Vi har precis lagat och ätit en fruktansvärt god middag tillsammans, med tända ljus och allt.



Älskar vårt kök!



Hmm, undra vad detta ska bli?


Baconlindad kycklingfile med svamp&ost-risotto, broccoli och rödvinsås!

Avundsjuka?  haha...mums

Bowling med killarna!

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Jag, Erik och Nicklas käkade massor med tacos med massor av vitlöksås! Ett par coronas senare stack vi till big bowl och köre en timmes bowling. Sen fick jag spelade på maskinerna, jag älskar att spela på maskinerna.
Efter att jag och Nicklas rockat dansgolvet till The way I are, stack vi hem till oss och snacka lite skit. Blev en riktigt bra kväll men jag var sjukt seg i morse, så det blev ingen jogging idag.

Blev ett par bilder igår.



Min Bowlling-outfit minus stövlar.



Massa tacos







Jag!





Seg morgon...

När jag vaknade idag så bestämde jag mig för att idag ska vara min vilodag denna veckan. Sjukt seg, men det var skitkul igår så det är värt det...
Har precis ätit scones med älsklingen och nu ska vi ta det lite lugnt och kanske ta en promenad senare...
ses...

Val 2010

På söndag ska det röstas! Jag tänkte faktiskt läsa på lite om de olika partierna, och ytterst lite har jag gjort det. Men idag gjorde jag ett test, där jag svarade på x-antal frågor och fick sedan ett stapeldiagram om vilka parti jag hade samma synpunkter som. Testet kan du göra här!

Jag fick det resultatet jag trodde, men att jag höll med den "ena sidan" så mkt visste jag faktiskt inte.

Dagens...


Träningen avklarad...


Joggade 3 km idag också och det gick riktigt bra... nice! Sen blev det ett par mag och rumpövningar till min favvolåt waka waka...Jillians magövningar är grymma.


God morgon!!!

Vilken dag det är! Solen skiner ju.
Idag vaknade jag kl 8 av mig själv. Gud vad jag har ändrat mitt dygn på sistone. I allafall, i en timme har jag slappat framför teven och haft helgmorgon.

Tänkte strax hoppa i träningskläderna och sticka ut för att jogga. Vi får se hur det går idag, eftersom jag inte joggat på typ en vecka. Man tappar "flåset" sjukt fort.

Jag ser fram emot dagen och det är en underbar känsla.

Om jag skulle se ut som en kändis...

så skulle jag se ut så här



Såg Eclipse härom dagen... och jäklar vad snygg Rosalie är.

Gårdagens outfit och dagens make-up




Idag körde jag en ny kompination av ögonskuggor, guld och rosa! 



Gör sig inte så bra på bild...


Det godaste knäckebrödet ever!




Är från IKEA Food, har precis tryckt i mig två skivor med ost...


Sista dagen på denna arbetsveckan..

Och gud vad skönt! Idag är jag trött, har inte sovit lika länge eftersom Erik kom hem igår och vi mös i soffan jättelänge.
Har precis tränat ett pass Jillian. Det var inte lika spännande idag. Jag hade noll motivation till träning idag. Får se vad jag hittar på imorgon om jag inte pallar med henne. Man blir lite trött på att höra hennes röst konstant. Nu ska jag dricka kaffe och hoppa in i duschen...

Ny tränningsvärk...

God morgon. Vilken hemsk natt jag haft. Vaknade mitt i natten och vad skiträdd, låg säkert vaken en timme... Så söt Erik är, när jag sa det så sa han "varför ringde du inte" . För att klockan var tre och jag vet att han går upp kl 6. Men jag älskar att det är okej att ringa bara för att jag är lite rädd.

Jag har sjuk träningsvärk idag. Bra! då fungerar level 2 också. Tänkte hoppa i träningskläderna nu och köra ett pass idag också. Typiskt att det är skitfint väder idag när jag inte har tid att jogga...

God natt min älskling...

Slänger iväg en god natt puss till min älskling, jag älskar dig!


mums...





Lite rose till så har du en perfekt middag...

Mina änglar!

Idag har det varit en helt underbar dag! Jag har fått träffa båda mina bästisar... händer inte ofta. Hade skitkul med Alis på nova, vi bestämde en dejt där efter lön också... ett smart drag av oss tyckte jag.
Hittade en underbar skinnjacka som jag bara måste ha... hoppas att den finns kvar. I så fall är det ödet.. haha.

Ikväll har jag träffat Erica för ytterligare en sushi och rose-kväll. Inte lika mycket vin som sist men precis lika kul. Hon hjälpte mig med min bloggdesign (som ni ser) och jag älskar den!

Nu tycker ni kanske att jag är lite sentimnal, men... Jag älskar mina bästisar! Jag har sån tur som hittat så bra vänner, vänner jag tänkte behålla resten av mitt liv!



Hittade en supergammal bild på Alis...





Erre i somras...

Love u!


Dagens vanliga...

outfit...



Nu ska jag i allafall träffa Alis och det ska bli superkul att träffa min sötnos... Alltid massor att prata om, och det vet ni att jag gillar.

Förbannad!!!

Jag vet hur fel detta kommer att låta och, nä jag har inget att klaga på, MEN inga av mina kläder passar mig längre!

Jag tror jag provat alla möjliga lösningar på problemet idag utan ngt resultat, jag är i upplösningstillstånd! Sovrummet ser ut som ett bombnedslag just nu.
Det värsta är att jag inte just nu har råd att köpa mig en ny garderob! Så idag som alla andra dagar har jag mina jeans och en tröja bara... änsålänge, om jag inte får en agroattack och slänger av mig det också.

Får väl pimpa min tråkiga outfit med snyggt hår och smink... kanske lite accesoarer också.

En ny dag, och level 2 startar...

Idag är jag ledig! Jippie!

Jag vaknade av mig själv tjugo över åtta. Såå skönt att få sova tills man själv vaknar. Det behövde jag verkligen.
Så besviken jag blev när jag tittade ut. Det ösregnar och är nästan storm. Nä, jag tror vi joggar ngn annan dag. Och för första gången ever, tyckte jag att det var tråkigt istället för att bli glad att jag "slipper" pga vädret.
Så jag började på level 2 på 30 days shred med Jillian Michaels. Det var vekligen jobbigare.
Eftersom jag inte joggade så bestämde jag mig för att träna det varje dag denna veckan istället. För jag ser verkligen resultat och det är skitkul!

Nog om träning. Idag ska jag träffa Alexandra för en fika på nova och sen käka sushi med Erica ikväll. Alltså en rolig dag! Jag har lite ångest för att jag ska gå på nova helt utan pengar. Får fönstershoppa! kul... men jag kan kolla ut vad jag ska köpa när jag fått lön haha...



God natt...

Längtar tills imorgon...Sov sött alla!


Inte min dag idag...

Jag är fortfarande supertrött. Jag var lite glad en stund när jag tänkte att jag kunde slappa i mer än en timme. MEN sen kom jag på att jag börjar elva inte tolv och blev llite deppig..haha.
Det är helt ok att jobba idag. Har inget annat för mig.

Jag tränade i alla fall. Kändes inte alls jobbigt, funderar på att börja level 2 lite tidigare än tänkt.



Kanske kan lite C-vitamin få mig lite piggare...

trött, seg och lite nere...

Detta är minmåndagsmorgon... Men uppe är jag, för att träna. Om jag ska kunna börja på level 2 så måste jag köra ett pass idag också. Jag vill inte. Energin som jag kände förra veckan är puts väck.
Inte bra med vilodagar, speciellt inte när man bara trycker i sig massa skit på kvällarna.
Nä, nog med gnällandet och upp på golvet för här ska det hoppas omkring.
Klockan är ju över åtta så det borde vara ok för grannarna också.

Söndagsmys...


En seg morgon...

just nu skrattar jag åt att jag tyckte jag hade ont i kroppen igår. oj, det blev en konstig mening... haha.. men FY vad det känns idag, så mycket att jag knappt vill träna idag. Jag ska fakstiskt snart sätta på dvd:n ändå. Annars kommer jag ha sån ångest för att jag inte gjorde det. Vilodagar får jag ju nu lör och sön.

Skönt med fredag? nja.. ska jobba fyra dagar nu så jag är sådär laddad. Plus att det är supertråkigt väder ute och då blir jag lite deppig...

Nä Carro, ta tag i dig själv och träna med jillian idag!

En promenad i solen...

Skitfint väder ute! Så jag tänkte ta en promenad ner till kronprinsen och göra ett par ärenden...
Ses sen...


Dagens träning avklarad...

Jag kan inte hjälpa att jag känner mig väldigt stolt över mig själv. Jag joggade 3 km i parken sen körde jag jillians träningsdvd.
För många låter inte detta som någon speciell bedrift kanske, men jag har i princip varit en soffpotatis i tio år. Jag har inte joggat på TIO år.
Jag har ett mål, vi vill åka till Thailand igen i mars. Tills dess ska jag ha nått mitt mål. Just nu ligger jag en månad före enligt vågen men det kan ändras snabbt så jag tänker inte lata mig för det.
Jag skulle kanske kalla mig lite besatt. Men precis som med bakingen så gör jag inget halvhjärtat (om det inte är ett ord så har jag uppfunnit det nu, ok)

Nu ska jag försöka hitta ett enkelt och nyttigt recept på bechamelsås. Det lasangepaketet jag trodde var halvfabrikat i skafferiet, var tydligen bara plattorna, så nu måste jag göra allt från grunden. Och jag har lovat Erik lasange idag.

25 månader för oss idag förresten! Vi räknar inte månader längre men jag tycker om att uppmärksamma även mindre saker.



Jag älskar dig Erik! Du är allt jag någonsin önskat mig, och mycket, mycket mer...

Aj min kropp!

God morgon förresten. Jag har sovit superdåligt. Kunde först inte somna, sen drömde jag massa mardrömmar. Så jag försov mig till tvätttiden. Fick spinga ner och slänga in den fort som attan...

Jag vaknade med fruktansvärd träningsvärk! Överallt...Alla muskerna i benen, armar, axlar till och med ryggen kännr jag det i. 
Känns bra... 

Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, skönt med en lugn dag utan måsten. Tänkte träna idag men jag gör det när jag vill inte när jag måste för att hinna... helt underbart!

Hemmafru #1

Från att tänka "var kan jag köpa det här" till "hur kan jag göra detta". Att ha ett större kök och en diskmaskin har gjort mig till värsta hemmafrun... 

Idag bakade jag jordgubbsmuffins för att Alexandra skulle komma och fika med mig. Men jag fick massa jordgubbar över, så jag gjorde jordgubbssylt!
What!!! tänker ni.. Jag vet, jag är sjukt stolt.
Men det är roligt att bjuda på plus att det är mkt billigare. Problemet är att jag inte äter särskillt mkt kakor själv, så Erik får äta allt jag bakar. Han klagar inte men det har blivit en del på sista tiden.
Så fungerar jag, allt eller inget. Jag går aldrig in för något halvhjärtat, eller vad det heter.



Passande med bakformar med jodgubbsmotiv=)



Min hemmagjorda sylt, hade ingen glasburk tyvärr.

Dagens


Sötaste Nessie...


Vi tog ut Nessie i bokskogen en dag på semestern, det var så mysigt och hon var så söt när hon sprang och lekte i det höga gräset(som hon är rädd för) haha





Älskar denna bilden på henne



Träning med Jillian Michaels

Jag har läst att hon får en att kräka av ansträngning på level 1. Nja, såå jobbigt var det inte men jag ser ju inte fram emot level 3 just nu... haha. Det känns i kroppen att man har tränat, vilket är skönt. Jag började med en halvtimmes uppvärming i parken, jogging/powerwalk.
Nu förstår jag verkligen varför de går ner så mkt i vikt i biggest loser, hon låter inte en vila en minut. Och de väger typ 100 kilo mer än mig, stackars människor=)


Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa i lägenheten och baka muffins. Alexandra kommer ju! Jippie!

Uppe med tuppen...

Klockan ringde kl 8 och jag flög upp ur sängen, känner mig mkt piggare idag, men huvudvärker kryper sakta fram så jag tog en tablett och väntar ett tag.
Sen ska det tränas, såklart känner jag inte samma motivation som jag gjorde igår.

Idag kommer Alis hit och ska titta på lägenheten, och umgås med mig såklart! Det ska bli jättekul. Vi kan aldrig ses längre pga av att vi jobbar helt olika och vi bor en bit ifrån varandra.

Nä nu ska jag försöka ta tag i min dag och sticka ut och spinga sen träna med Jillian!

en arbetsdag senare...

är jag hemma och har precis ätit en supergod omelett med soltorkade tomater, färsk basilika och parmesan... mums..

Nu ligger jag i soffan, vår underbara soffa, med min underbara älskling. Här tänkte jag ligga ett tag och bara vara. Vi hörs imorgon igen... då är jag ledig och ska träffa min sötaste Alis.


Mot jobbet...

Sjuk eller inte, jag måste jobba...



Tänkte köpa massa panodil, ipren och c-vitamin på vägen... För frisk ska jag bli!

Bröllopsplanering!

I lördags var jag hemma hos Erica och planerade hennes och Marcus bröllop med hennes systrar, Ida och Louise. Vi hade verkligen jättekul. Alla satt med vars en tidning och hittade massor med fina klänningar, buketter dekorationer m.m..
En riktig tjejkväll, med god mat, rosevin och mina rosa cup cakes som jag själv bakat.


Planering!!!


Sötaste Erica...

Mina rosa cup cakes.

Typiskt min tur!

För första gången på väldigt många år har jag fått energi och viljan till att träna, både kondition och styrka. Jag har verkligen gått in för det och tagit så mycket tid jag kan för att hinna. 
Självklart vaknar jag med sprängande huvudvärk idag. Jag blir så ledsen. Dessutom upptäckte jag att jag har fått urinvägsinfektion. Jippie. Springer på toa hela tiden och det gör faktiskt skitont.
Slutsatsen är att jag nog håller på att bli sjuk. Det sista jag vill och behöver just nu. 
Jag till och med drömde att jag tränade med Jillian Michaels och det gick jättebra.
Ni vet hur det är när man bara vill ställa sig och stampa med fötterna och skrika jag vill inte, av ren frustration, så känner jag nu. 

Jag lever!!!

men det gjorde inte mitt internet ett tag, det är anledningen till min frånvaro på bloggen. Jag har faktiskt saknat att blogga den senaste veckan. Och dessutom så har jag hittat kameran så nu kan jag lägga upp lite bilder också!

Nu ligger jag och älsklingen i vår nya mysiga soffa med dator och mobil och är supersociala... haha kvalitetstid.
Jag är jättetrött och vill snart sova. Tänkte gå upp tidigt och jogga i parken, kanske träna lite med Jillian också. Har inte haft tid att testa ett helt träningspass än.

Sov gott!

RSS 2.0