Nessievakt!

Mamma o pappa har stuckit till London i helgen så vi har nessie ända till söndag! Vi har precis varit ute på en morgonpromenad, eller jag flyger som en vante efter henne när hon ska leka med en hund. Men jag älskar henne, hon är min bebis!

Snart ska jag sticka till jobbet, sen är det ledig helg! Imorgon är det ju valborg och vi ska träffa Alexandra och Andreas för att äta och dricka gott! Tänkte se klart VBÅ nu, förresten jag har en ny hårfärg! Underbara Erica tog síg an att slinga håret på mig och det blev skitbra! Jag kommer inte ihåg sist jag var så här nöjd!





God morgon!

Solen strålar och jag skulle varit ledig, men jag tog ett extra pass idag. Hade en underbar ledig dag igår plus att jag var sjuk i helgen så jag behöver pengarna...
Efter att jag målat vår nya arbetsbänk mötte jag upp Erica och promenarade ner till stan där gick vi i ett par timmar sen promenerade vi hem och på vägen hämtade vi supergod sushi från sushibaren.



Mys i parken...

Årets första grillning i parken... Förutom att en halv grill av fyra fungerade så var allt perfekt.






Härliga vår!

Solen strålar och jag är ledig! Jag önskar att jag hade kunnat börja alla inlägg så, fast det kan jag nog inte förrän jag är en lyxig hemmafru och bor i Malibu...
Men för att bo i malmö och vara en vanlig arbetare så är det bara bra... Helgen har varit sådär eftersom jag varit sjuk, min hals är helt lost, Du ska framkalla röst inte vara uppsvullen och tyst. (Nu sa jag till halsen) Som ni kanske förstår har min röst lyst med sig frånvaro både lör o sön. Idag har jag lite småfix att göra men jag tänkte ägna ett par timmar till att läsa min nya bok i solen och få tillbaka lite bränna...




En vårig outfit från förra veckan



I mina älskade Ray Ban...

ledig dag!

Solen strålar och jag är ledig! Underbart! Ska snart bege mig till Lödde för att byta mina däck på bilen, har  kört olagligt i en vecka nu. Tur jag har Erik som har koll på sånt, för annars hade jag nog kört med dem hela sommaren.
Igår var en jättemysig kväll, när jag kom hem från jobbet så var Erica här. Hon skulle intervjua mig och Erik inför en uppsats, och hon hade med sig mat! Perfekt för oss som har ett kylskåp som ekar.

Ikväll ska vi premiärgrilla i parken några stycken, ska bli mysigt vi är ju lediga imorgon!



Söta Erica!



Erik ville inte vara med på bild, men ha jag lägger upp den endå!



Älskar mina nya kaffekoppar som jag fick av Emma o Jimmy i födelsedagspresent.


Hjälp...

Var kan jag hitta en kavaj som liknar denna, detta är classified "by blondinbella" och av ngn anlledning tar det emot att köpa den...

Classified Date Jacket M.Logga Navy Blue på Bubbleroom.se

Lycka...

Lycka är att gå från ett bombnedslag till lägenhet och komma hem och se den glänsa!
Min älskling har varit sjukt duktig, dessutom så har han tvättat. Jag har det jäkligt bra. Nu sitter jag och väntar på Lisa och Christoffer som skulle komma inom efter sin promenad, ska bli kul att ses eftersom dem inte kunde komma i lördags...

Kom på att jag inte lagt in bilderna från resan på datorn än, när jag gjort det så ska jag lägga upp ett par stycken.

vad tycker ni?

Kan man be en kompis (ngn frivillig eftersom pappa vägrade?) att slinga håret hemma på en? Har inte gjort det hemma sen jag fick för mig att helblondera mig när jag var fjorton.
Just nu så har jag väldigt lite förtroende för frisörer och dessutom är jag pank..haha nej inte riktigt men eftersom resan hem från Thailand blev lite dyrare än tänkt så är inte håret en prio... i allafall inte enligt Erik som jag delar ekonomi med. Jag är så missnöjd med håret nu så det kan ju inte bli värre iallafall.
Tar gära emot sms på frivilliga som vill göra mig snyggare! haha..

Sötaste!

Jag hittade den sötaste bilden ever på Alis blogg, kommer faktiskt ihåg denna midsommarafton!



Jag tror vi är typ fem och sex år här.

Måndag!

Tack alla underbara för en fantastisk kväll och helg!!!

Idag är jag kass, rösten suger och jag har ont i örat... men ska sticka till jobbet nu och tjäna lite pengar så jag kan shoppa allt jag hittat på nätet nu på morgonen=)

Tänkte lägga upp lite bilder men hinner inte nu så jag snor två från nathalies och alis bloggar.





Hör av mig ikväll igen=) Love!!

 

 




kass uppdatering...

jag vet, men jag har haft sjukt mkt denna veckan. Nu är vi hemma hos mamma o pappa. Har precis ätit hemmagjord pizza med god sallad. Nu provar vi bålet som jag ska ha imorgon=) Jag lovar att vara duktigare på att höra av mig här på bloggen och lägga upp bilder... Nu ska jag smaka driniken=) hörs imorgon !!!

Bjuder på den sista bilden som togs i paradiset


Hemma!

Vilken helg, vi har flängt runt överallt och har haft jättetrevligt. Var hos mamma o pappa i lör, sov där sen bar det av till böste till svärföräldrarna. När vi kom hem igår så satte vi på eclipse som jag totaldäckade till. Jag har ju läst "så länge vi båda andas" 2,5 gånger så jag är lite besatt.

När jag vaknade imorse trodde jag att jag hade lunginflammation. Jag är assjuk! men jag biter ihop och tar mig till jobbet. Har faktiskt turen att vara ledig redan imorgon. Lite sjukdom kan hjag ta, vi har haft en helt underbar semester och jag saknar Erik massor! Det var fantastiskt att vara tillsammans varenda sekund i nästan en månad. Jag trodde inte att vi kunde få det bättre men jag hade tydligen fel=)

Jag lovar att skriva om vår "hemska" hemfärd men just nu orkar jag inte... Vi har blivit lite starkare efter det!

Kaos...

Sitter på arlanda och väntar på flyget till malmö. Äntligen är vi hemma, det var bra nära att vi inte kom hem. Pallar inte berätta allt nu men jag och Erik är helt klart dem klantigaste personerna på planeten just nu... Ikväll blir det middag med mamma o pappa, mysigt!


Två dagar...

Nu har vi bara btvå dagar kvar i paradiset... som tur e så flyger vi på natten så vi kan ligga vid poolen hela fredagen! Det är så sjukt varmt här nu! 35 grader i skuggan. Men vi klagar inte! Ikväll blir det väldens godaste sushi igen, längtar.
Jag har klättrat in på anki o lasses veranda, grinarna är ju låsta så jag fick ta mig över staketet, så kommer såklart vakten när jag gör det... haha men han känner igen min nu så han sa inget.

Nä nu ska jag kolla min mail för första g+ången på tre veckor... kul..

Underbart!

Vi har det sååå  bra här i hua hin, det vaar lite kallt i två dagar men nu är  det perfekt! Ligger på stranden hela dagarna och igår åt vi väldens godaste sushi med Anki o Lasse som är vänner till min moster och mobror.
Min födelsedag var perfekt! stranden på dagen sen en middag på prime som vi sent kommer att glömma. En barrunda blev det såklart också! Tack så mkt alla som hörde av sig jag blev jätteglad. Ikväll ska vi till skogen och äta(mamma o pappa fattar) Erik blev helt frälst i chicken cashew och jag tänkte prova duck slad som är så varmt rekomnderad! Jag sitter på anki o lasses veranda o bloggar just nu, dem hade ett öppet nätverk, perfekt!

Förresten har köpt en underbart fin bikini som ser ut som en rosett idag. LOVE IT! ska försöka palla lägga upp lite bilder snart, lovar...igen.
Saknar er alla, vänner och familj!
 Förresten, mamma o pappa vi kommer nog på lördagen om det e ok! önskar Beasås=)

RSS 2.0