Grattis min Älskling!

Idag fyller Erik 24!!! Grattis älskling, ikväll ska vi ut och fira, mys!



Jag älskar dig!

Idag...

Ska jag jobba kväll sen ska jag ta mitt till staffanstorp för att fira Eriks föräldrar som fyller år idag. Kan ni fatta att de fyller år samma dag? helt sjukt... haha.


En liten paus...

Tog en liten paus från bloggen som ni märkte. Ibland behöver jag det, pausa, varva ner och ta hand om mig själv lite. Jag blir lätt stressad över små saker och måste lära mig att ta tag i det!

Men nu är jag fit for fight och tänkte ge mig ut på en behövllig PW. Vågen är inte på min sida, likså viljan till träning och mina sunda livssitil. Haha, tre kilo mer eller mindre spelar väl ingen roll?

Ha det fint!

Just nu...

Tittar vi på Despe samtidigt som vi tvättar i princip alla våra kläder! Nja kanske inte riktigt men jag sorterade sovrummet idag, speciellt tvättkorgarna som varit överfulla hur länge som helst! Jag kommer att ha en garderob som är dubbelt så stor imorgon. Var jag ska göra av allt vet jag faktiskt inte än!

PW med Erre



En härlig promenad i solen med söta Erica är precis vad jag behöver nu!

Måndag morgon...

Bestämde mig för att strunta i promenaden idag. Ibland så känner man inte för det bara och idag är en sån dag. Jag vet att jag kommer att få sån ångest att jag tar igen det i veckan endå.
Idag ska jag jobba, igen. Jag är lite trött på det nu. Inte själva jobbet för jag trivs där men att jobba.
Gå dit x antal timmar nästan varje dag inkl. helger. Nä jag vill inte! 
Det är tråkigt när man måste klämma in andra saker efter, innan eller bara kunna göra ngt när man är ledig. Och ofta så är ingen annan det.
Jag vill börja skolan igen, bestämma lite mer över min egen tid. Och dessutom få en utbildning så att jag kan skaffa ett jobb med bättre tider.
Vad tycker ni? Något ni tycker att jag ska börja utbilda mig till? Detta blir nog måndagens funderare.

Solig lördag...

Självklart så jobbar jag, det slår aldrig fel!
Har precis bakat en kaka som jag ska bidra med till kvällens grillning. Så det är bara att ta sig igenom jobbdagen sen ska vi ha trevligt=) Ha en skön lördag allihopa!

pw-looken



Denna tröjan fick jag av Nathalie, Nicklas o Merre i fördelsedagspresent, bla. Men jag lyckades ju kladda mörk choklad på den och Erik missade vanishet när han tvättade så den blev inte ren.Det syns inte jättemycket men jag vägrar att gå i fläckiga kläder! 
 Men det är en ursnygg träningströja nu så ska jag köpa en ny som jag kan använda annars. 

Gårdagens dag...

Efter min PW träffade jag Nicklas och vi gick och handlade lite mat och vin=) Det blev ju riktigt fint väder fram mot eftermiddagen så vi satte oss i parken och solade med lite rose...



TYcker Nicklas gör sig bra i mina Ray Bans...



Palle kom förbi en sväng med underbara lilla Julia, jag tror att jag börjar gilla barn faktiskt!



Så jäkla söt, hon gillade vår box. Antaligen för att den var rosa=) Och hon kunde banne mig bära den.

Sen kom Erik och joinade oss för lite grillning.





Antar att ni också ser snuset ganska tydligt=)



Kvällen slutade på balkongen med massa snack!

Idag är jag lite seg, Nille kom över med frukost och jag sitter fortfarande kvar och slöar i soffan. Min söndag denna veckan!







dagens dag...

PW, regn, sol, rose, mer sol, roligt sällskap, mat och mer rose...

Hör av mig imorgon... puss på er!

Söndagens blåbärsmuffins



Du behöver:

100 g smör
2 2 st ekologiska ägg
1.5 1.5 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
2 2 dl ekologisk mjölk 3%
1 1 st citron, skalet
4 4 dl vetemjöl
2 2 tsk bakpulver
1 1 nypa salt
200 200 g frysta blåbär


Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.

3. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt. Varva smeten med blåbär i formarna, fyll dem till 2/3.

4. Grädda i cirka 20 minuter om du gör stora muffins, 12-15 minuter om du gör små.

Recept från Leila Lindholm.


Blandad dag!

Morgonen började med att jag hade ställt klockan fel, fattar inte hur jag tänkte så jag vaknade alldeles för sent. Stressade som satan, hann inte ens föna håret!
Kommer ner till bilen för att hitta ett böter på 600 spänn!! Kul morgon, haha men resten av dagen har varit bra faktiskt, förutom min jäkla huvudvärk som jag har varje dag.
Jag slutade tidigt idag det var roligt sen powerwalkade jag skitlångt med Lisa! Nu har vi haft tevekväll med mys i soffan och imorgon har jag en fullspäckad dag framför mig (kan man skriva fullspäckad?)

Sov gott!

Bloggfri helg...

Som ni kanske märkt så tog jag en bloggfri helg. Hela helgen har varit lugn och skön och har bara handlat om min och Erik.
Vi har ätit god mat, shoppat, bakat, fikat med vänner och kollat hockey med föräldrarna.
Underbara helg!
Trodde jag samlade ny energi till veckan men känner faktiskt bara ångest för att helgen är slut. Tråkigt.

Igår stack vi hem till Camilla o Bell med blåbärsmuffins, jag ville så gärna träffa barnen eftersom det var jättelänge sen. Dem var inte där när vi kom men kom senare. Så söta dem är, mina favvobarn=)



Jag och lilla Felicia, som inte är så liten längre.



Kevin i sitt nya rum, han ritade en teckning till BÅDE mamma o pappa.

Livet från den ljusa sidan

Jag försöker alltid alltid vara positiv och glad. Bara för ett par år sedan var jag ofta en solstråle, varje dag. Detta har dippat ngt de senaste åren men äntligen har jag börjat känna mig som mig själv!

Jag kan bli superglad för det lilla, och det är inte fejkat. När jag studsar omkring och är superaktiv med ett leende på läpparna så är det äkta.
Så glad är jag!
Folk må tycka det är störigt att ha en stirrig person runt sig, det märker jag, men tänk om alla hade uppmärksammat det lilla som jag gör. Så mycket roligare tillvaron hade varit!
Jag försöker hålla mig undan negativa personer då jag gärna suger åt mig negativ energi. Klart så har alla dåliga dagar, MEN ingen annan fixa det till dig, du måste ta tag i det själv och rycka upp dig. Sluta tycka synd om dig själv och gör ngt åt det stället.  Därför ser jag till att vara runt personer känner som jag.
Bara en liten uppmaning till de personer som sprider negativ energi, håll er undan för det hjälper ingen, inte ens er själva faktiskt!

Nu ska jag sticka till jobbet och ha en underbar dag, det är ju fredag och det är en speciell dag!


Motion...

Dagens pw med Lisa blev 9,6 km... och roligt hade vi. Andades knappt mellan orden=) Nu ska jag duscha och mysa med älsklingen i soffan till Criminal minds...
Ha en mysig kväll allihopa...

110512

Jag trodde att det var helg när jag vaknade imorse, så skönt det hade varit. Fast det tydligen ska regna  i helgen såklart bara för att jag är ledig.

Idag ska det jobbas, sen träffa Lisa och powerwalka, blir antagligen en lång runda eftersom vi måste hinna prata en del=) Hoppas bara att det inte regnar...

Nu har jag lite bråttom som vanligt, går aldrig upp i tid längre...


lååång dag...

Stressade till jobbet, sprang in för att få reda på att jag inte började förrän kl 12, IGEN! jaja, jag fick börja då så det blev 11h idag. Kortarde jag imorgon iallafall=)


Sommarlack!


härliga lediga dag...

Hade en väldigt bra dag i solen igår! Gick i stan och letade skjorta till Nicklas, fyndade två, på HM faktiskt. Dem har verkligen utökat sitt skjortsortiment så det rekomenderar jag om  man är ute efter en billig snygg skjorta.
Efter det satte vi oss på Lilla torg och solade ett par timmar.




Sen bar det av till Nova och en shoppingtur med Alexandra är ju aldrig fel, förutom när vi inte hittar ngt...haha. Det slutade med att vi gick och drog i allt  som galningar, tio i åtta bara för att handla ngt!!!
Tre nagellack var vad jag kom hem med! Men roligt hade vi....



Min sötnos!


Middag, en skitgod räksallad! Älskar min fisk..hehe.


seg pw...

Idag var powerwalken seg, jag gick inte lika fort och jag kunde inte öka. Kan ha varit för att det är så satans varmt idag. Skönt på ett sätt.

Nu ska jag släppa det och hoppa in i duschen, har en fullspäckad dag framför mig, roligt!!!

Jag önskar alla en underbar dag!

Dags för veckans...

Vampire diaries...



I starkt behov av kaffe...

Har varit vaken en stund men pallade inte ens ta mig ur sängen. Sjukligt trött är jag idag, och i väldigt behov av kaffe. Älskar mitt kaffe från moccamaster!
Tänkte ta en powerwalk snart, behövs efter denna helgen som alla andra blev ganska onyttig.


En jätterolig grej: igår när jag jobbade så fick jag ett sms av min vän Lisa, hmm undra vad hon skicar tänkte jag?
Det var en bild på hennes hand med en förlovningsring! Jag blev så glad att jag nästan började gråta...haha så jäkla kul för dem! Han hade friat på deras ettårsdag! Dem är verkligen perfekta ihop! Jättelika mig och Erik när vi varit tillsammans i ett år! Grattis min vän!


Nä nu ska jag sörpla i mig mitt efterlängtade kaffe sen palla ta mig ut i det fina vädret!


Lördag...

Har tryckt i mig massa kinamat, räkor med cashew...mums! Tredje dagen med fisk denna veckan och jag hoppas på sushi med föräldrarna imorgon, duktig va?
Nu är jag iallafall supermätt och har precis sett film med Erik och Nicklas. The green hornet hette den och var faktiskt över föräntan, riktigt rolig.
Vi tar det lugnt ikväll, jag ska jobba tidigt, Erik är seg och Nicklas är superbakis, mysigt som förr=)



Här posar dem som riktiga bloggare! hihi...

Igår...

Hade vi sååå mysigt och roligt! Middagen blev jättegod och kakan perfekt. Gick ner och drack lite rose på bakfickan där vi träffade Erik syster... mkt trevligt.



I min nya bustier eller vad det heter, som jag fått av Alis. Sorry för den dåliga kvaliten, mobilbild.

oteknisk...

Erica  har gjort en ny header till mig! Vi pratade om det tidigare  men jag fattar ju inte hur man ska göra. Nu har hon majlat en till mig som hon gjort! Älskar den Erre, men jag vet ju inte hur man lägger till den... hjälp.. jag klarar mig fan inte utan henne när det gäller något. haha... Vi fixar det imorgon kanske? puss på dig!


Kvällens...

Sitter och väntar på att min älskling ska komma hem. Potatisgratängen är i ugnen och lövbiffarna är färdigfyllda! Känner mig som en riktig hemmafru, men det förtjänar han!

Jag älskar verkligen dig Erik, du stöttar mig i vått och torrt och du fattar inte hur mkt jag uppskattar det! Det är som Alexndra sa, du är ett föredöme för alla pojkvänner! Och du är min!



Så här ser jag ut, tycker ni inte att mina tänder har blivit vitare!

komma igång...

sitter och äter en proteinbar just nu, ska snart ta mig ut på en promenad och eftersom jag inte är en frukostmänniska så baren perfekt för att ge mig lite energi.
Det känns skönt att komma igång med motionen igen men det tar tid Är helt otränad nu vilket är supertråkigt. Tålamod carro!!!

Senare blir det en sväng till IKEA, banken, systemet och mataffären. Efter det ska vi ha en liten dejt här hemma, mysigt!

mitt nya projekt...

är mig själv!

Så fort våren kommer så får jag massor med ny energi. Denna våren tänkte jag använda den till att fixa mig själv=)

Jag ska:

-Hålla min hy fin och strålande med riktigt bra produkter
-Träna och äta rätt så jag kommer i form igen
-Minska mitt köttintag och äta med fisk
-bleka mina tänder med mina White stripes
-vårda mitt hår så det kan växa ut igen
-verkligen försöka sluta bita på mina naglar

När jag tycker att jag är nöjd så ska jag unna mig ngt jag verkligen vill ha. Vet redan vad jag ska köpa=)




Så här kanske, fast med bättre hy och vitare tänder!


Dagens PW...

blev en runda på 9 km med Erica, kändes riktigt bra att första powerwalken på skitlänge blev lång... Nu har jag slängt i mig lite från gårdagens kräftsallad och alldeles för många cashewnötter och snart ska det städas. Lägenheten ser fruktansvärd ut, jag trivs inte alls så här, och då får jag ju göra ngt åt det. Fast det är skittråkigt.



PW-looken...


Projekt Carro

Jag har ett nytt projekt, ni vet hur jag är det är allt eller inget! Berättar mer sen men nu ska jag iväg en stund.

Affordable luxury

Har ni sett Lindex nya kollektion som släpptes i dagarna...





Hade jag inte haft två svarta maxiklänningar så hade jag lätt köpt denna underbara kreaktion...

God morgon...

Vilken härlig morgon! Sista dagen att jobba sen är jag ledig två dagar, jippie! Jag har lite bråttom så det blir ett snabbt inlägg.

För ett tag sen insåg jag att ja, jag är faktiskt 25 år gammal, eller ung som vissa skulle säga, Men jag vill inte se gammal ut. Och det gör jag inte, min hy är fantastisk just nu jag älskar det. Är len och den nästan strålar lite. Tänkte tipsa om mina underbara produkter men just nu får ni nöja er med en bild.



Dessutom ÄLSKAR jag mitt nya blonda hår! Tack Erica!

Ännu en underbar helg...

Helgen spenderade vi ju i Lödde med sötaste Nessie. På lördagen var det valborgsfirande med Alexandra o Andreas som gällde. Så jäkla roligt att vi kan umgås och ha så kul ihop alla fyra, och kul har vi!
Har mina bilder på den andra datorn som är urladdad och laddaren är kvar i Lödde så jag lånar några från Alis blogg.


Bästiar for ever!!!


Nostalgi för oss, här satt vi när vi var små och kollade på elden tillsammans.
Tillskillnad från då och vi studade upp där med benen som dinglade under oss utan problem så var det,
 "aj, jag trillar neeer!!! hur ska jag komma upp, aj igen och jag håller dig" typ så lät det när vi skulle maka oss in i fönstret som faktiskt har krympt de senaste tio åren.






Här satt vi läänge, drack drinkar och pratade massor... Tack för en skitrolig valborg. Vad sägs om att göra det till tradition?

RSS 2.0