Trött

Idag är det segt, var ute och åt med jobbet igår. Mycket trevligt!
Men idag är jag lite trött, är inte van vid att göra saker på vardagar.. (pensionärvarning) :)
Det värsta är att jag måste tanka innan jobbet... Nu ska jag kolla på The voice, mysig morgonrutin.


På väg

Nu ska vi hå till Ericas fest, så skönt att det bara är 500 meter:) grattis till examen och jobbet min kära Erre!


Solen!

Idag skiner solen! Jag blir så glad, ska snart bege mig ut och shoppa lite:) sen ska vi på fest hos erica som har tagit examen och snart fyller år. Det ska bli riktigt kul idag!


Jobb, fredag och nostalgi...

Var tillbaka förra fredagen men den slutade inte så roligt så jag tog en paus igen...

Nu är jag tillbaka för att stanna...

Igår gick jag tillbaka i bloggen ngt år och det var intressant läsning. För det första så förstod jag inte hur besatt jag var av träning och hur mycket jag skrev om det. För det andra så saknar jag det.

Har faktiskt tagit mig till gymet två gånger denna veckan, börjar sakta men säkert, kanske blir en pw i helgen om vädret tillåter.

Nu ska jag göra mig fredagsfin och bege mig till veckans sista arbetsdag.


Passa på...

Ni har väl inte missat att ni får 25% rabatt på ett stickat plagg om ni beställer på HMs hemsida?! Ange koden 9712, ska själv ta mig en titt ikväll;)


Tillbaka

Det är helg snart och jag är tillbaka här på bloggen. Veckan har varit jobbig så det blev en bloggpaus.. Ska nu hitta på ngt kul i helgen? Jag tänkte ta det lugnt, ikväll blir det taco men min man, ska ta hand om honom lite extra idag.


Längtan

Sitter på jobbet och har lunch... Vill bara hem och mysa med mig sambo!!!


I vintertider

Igår bestämde sig mitt kära i.d pudersug för att helt ta slut. När man inte har en härlig bränna att visa upp så gillar jag att ha slät och fin hy. Jag hittade en billigare foundation som faktiskt funkade riktigt bra, drar vara över lite puder från Mac och sen har du poslinshy! Nästan i alla fall...


På väg hem...

Bilderna från helgen var inte dem bästa. Hittade en som togs på väg hem från Emmas fest när jag och Erik bestämde oss för att gå ut och ta en öl/cider. Ni vet den där sista som man tror att man vill ha... Fast vi hade rätt kul:)


måndag morgon...

Det känns sådar... är trött som satan men jag har haft en riktigt bra helg... Tror jag fick ett par bilder med Iphonen men den dog efter halva halva helgen och jag kan ju inte min pin så de blev en telefonfri söndag. Kommer lite bilder och uppdatering från helgen senare, men nu måste jag bege mig.

Helgen

Har haft en superhelg i Sthlm.. Nu ligger jag i sängen helt slut... Ska läsa ett par rader ur elsas mode som jag köpte på Arlanda innan jag somnar...


Dagens

Redan fredag!!! Ska snart bege mig till jobbet, idag är det fredagsfika:) kl 19.00 går vårt plan ikväll. Ska bli så skönt att komma iväg och träffa mina fina kusiner! Hade tänkt shoppa lite i helgen, tills vi bokade service och kamremsbyte på min bil till nästa vecka.. Lär inte bli billigt. Så jag går hålla i pengarna denna Helg...


3,5

Idag har jag och Erik varit tillsammans i 3,5 år! Helt underbara år! Jag vet inte var tiden har tagit vägen men så är det ju när man har roligt. Fick en jättefin bukett av honom! Jag älskar dig Erik.


Torsdag igen...

Gud vad veckorna går fort! Har kurat upp mig i soffan i Eriks tröja och varma accessoarer:)
Ikväll blir det middag på t-bone med Eriks familj, roligt! Ska nog inviga mina nya fina kilklackar!

Bjuder på ännu en mössbild, jag lever i den för den är varm!


Ont

Jag tror inte att jag någonsin har haft så här ont i halsen innan! Var har mitt immunförsvar tagit vägen??? Jag kan verkligen inte vara sjuk nu så det är bara att bita ihop...
Just nu sitter jag och kollar på projekt runway med Erik sovandes bredvid mig i soffan. Ska snart själv sova och kurera mig med massa halstabletter...


God morgon

Alla underbara! Hoppas ni får en bra dag!


Dagens

Lördagens outfit, klänning forever21 gammalt skärp och kofta från boomerang


Solig dag

Premiär för mina ray ban!


Jag vet vad jag önskar mig...

I födelsedagspresent. Snälla mamma och pappa ge mig!


Kallt!!!

idag studsade jag ut från jobbet kl halv fem, lika glad som alla andra dagar. Vad ser jag? Punktering på mitt däck!!! Jättekul, jag ringer Erik som såklart, perfekt pojkvän som han är, kommer och ska hjälpa mig. När vi tar fram grejen som man tar av hjulet med(jag vet inte vad det heter) så är den såklart för liten. Då ringer vi nästa räddare, pappa! Han springer från jobbet för att hinna eftersom han ska ut på middag ikväll.
När vi tillslut fått vårt verktyg så slutar det med att Erik ligger på marken i mörkret och superkylan och byter mitt däck medans jag sitter med full värme på i Eriks bil.
Vilka hjältar jag har i mitt liv!


RSS 2.0