Jag hinner inte...

sätta mig ner och blogga idag heller! satan. Har hänt massa kul i helgen. En sjukt rolig utekväll med Erica och så såg jag ju Eclipse. men men får ta det senare. Har inte ens tagit mig tiden att lägga in bilderna från i fredags på datorn!

Idag har jag städat och powerwalkat, nu ska jag sticka och hämta Erik på jobbet för att ta oss till colorama. Vi måste hitta en tapet vi gillar eftersom vi ska sätta upp den på söndag! Liite i sista minuten kan jag faktiskt erkänna.



En bild från i fredags som jag lånade från erres blogg. barkbritt.blogg.se
Kolla så söta vi är tillsammans...haha

Heldag...

Med Erica idag... vi har haft så mysigt på min balkong i solen, nu ska vi sticka till systemet och köpa rose till ikväll! Nice... iskallt rose till grillat!
Nu måste jag springa ner och möta henne...

Nu drar jag och powerwalkar med Erre...


mobilblogg!

jag har lärt mig att blogga från  mobilen. äntligem!

Slapp morgon...

Jag har varit uppe ett tag men ligger fortfarande i soffan med datorn i knät. Väntar på att VBÅ ska börja sen ska jag försöka ta mig ut på en powerwalk.
Jag väntar också på att det ska bli en anständig tid att ringa Erica på hennes lediga dag och planera dagen/kvällen. Ville ringa henne direkt när jag vaknat men det hade nog inte varit så uppskattat. Jag vet själv hur det är att bli väckt när man vill ha sovmorgon.

 



Ikväll ska vi köra en repris på denna kvällen för vi hade så satans roligt! Fast det har vi ju alltid.


Idag...


Min nya Älskling!



Jag älskar min nya telefon! X10 mini pro. Man kan verkligen göra allt med den. Plus att den är sjukt cool!

100722

Idag är det torsdag, men fredag för mig!!! Åh.. vad skönt det ska bli att vara ledig, plus att jag ska göra massa kul.
Jag vaknade supertidigt idag och tänkte att jag skulle ta tag i mina powerwalks igen, har blivit lite dåligt med det sen jag var sjuk. Men så började det regna. Det var precis som att regnet räddade mitt samvete eftersom jag verklligen inte kände för att gå ut och gå.
Men sen har jag suttit med ångest hela morgonen istället. Helt plötsligt känner jag mig plöfsig igen.
Nä, nu har jag lovat mig själv att jag ska börja träna igen och få magrutor! Jag är ledig rätt många dagar i rad nästa vecka och då börjar hårdträningen!!! haha..
VBÅ snart... yes!

Självklart!!!

När jag tillslut gett upp solen hoppade jag in i duschen för att komma ut till strålande väder! Varför inte!!
Jag begav mig till mobilia och fyndade lite. Plus att jag hittade dem perfekta chinosen som jag längtat efter heela våren och sommaren! tror ni dem finns i min storlek? Självklart inte.
Eftersom jag inte riktigt vet vilken storlek jag har(alltså det blir mycket spring i provrummen med samma plagg, fick nästan för mig att hon på hm trodde jag skulle sno ngt) så provade jag den som fanns och trodde helt klart att dem skulle passa. Jag skrattade nästan i provrummet så roligt det såg ut.
Jag ska kolla om dem finns i lödde i helgen. Hoppas, lite tur kan jag väl ha.
Typiskt min tur, som när jag köpte ett par svart byxor för att upptäcka att dem var mörkblå när jag kom hem.

Växlande molnighet???

eller hur!! så långt jag kan se är faktiskt bara moln just nu!!! Mitt kära yr.no som jag llitar blint på lovade mig ju lite sol.
Nu blev jag lite sur.

Vad tycker ni?

En härlig powerwalk i stekande hetta??? Nice...haha

Sommardrinken 2010!

 

Du behöver:

  • Absolute Mango
  • Tropicana äpplejuice
  • Lime
  • Sprite
  • Is
  • Jorgubbar som dekoration

 

Fyll glaset med is och häll i önskad mängd av absolute mango. Jag hade ganska lite ca 2 cl. Pressa i en limeklyfta sen släng i den. Häll på äpplejuicen och toppa med sprite.

Viktigt att det är Tropicanas äpplejuice!


Tidigt....

Idag är jag uppe tidigt, skönt eftersom det är fint väder. Nu måste jag visningsstäda. Två stycken idag...
Kaffe först! såklart...

En varm dag senare...

Även om det varit svalare ute så har det varit sjukt varmt på mitt jobb.
Jag är trött...
Nu har jag lagt mig i älsklingens mysiga famn och precis sett ett avsnitt av true blood.
Imorgon är jag ledig och det ska bli fint väder... parken kanske?

Ni får sova så gott så hörs vi imorgon...

 


Bilder...

Tänkte lägga upp lite bilder från helgen och upptäckte att alla är typ bikinibilder....Ja, jag har blivit ganska mycket smalare men är endå inte bekväm med att lägga upp dem på intenet... men jag hittade några som beskriver vår helg väldigt bra...



Kul på stranden...


Mys i solen...

Extremt goda drinkar...

Ännu mer mys...


Och massor med god mat....

Receptet till en perfekt helg!


Förvirrad...

Igår fick jag mitt antigningsbesked till högskolan. Jag är placerad som reserv med god chans att komma in på i alla fall ett av programen. Men jag vet inte vad jag vill nu. Jag fick svart på vitt att jag inte kom in, just nu i alla fall men jag blev inte ledsen eller besviken som jag trodde.
Är det min hjärna som säger till mig att jag inte vill plugga det jag sökt? 
På senaste tiden har jag faktiskt funderat om jag verkligen vill, eller om det bara är för att komma ifrån mitt jobb som jag jobbat på alldeles för länge. Jag har funderat på att, nu när vill köpt en lägenhet så behöver jag verkligen min inkomst. Speciellt eftersom vi står med två fortfarande. Jag har nästan fått panik på tanken att börja plugga direkt när vi skaffat oss större utgifter.
Jag har alltid varit en person som vetat vad jag vill och strävat efter det. Men när jag inte vet. Ska jag stå och stampa på samma ställe då?
Vet inte...
Jag tror på ödet och på att det mesta händer av en anledning. Så förhoppningsvis så kommer det komma ngt gott ur detta också.
Hoppas bara att jag inte är för upptagen i mina egna tankar och inte märker när det händer mig.

Morgon...

Hur kn man ha ångest för att man sover till halv tio??? Kanske för att det inte blev ngn powerwalk... men det regnade ju!
Gud vad skönt med regn idag och lite mer kyla.
Nu ska jag brygga kaffe och hoppa in i duschen...

Sommarens helg!!

Denna helgen hade jag och Erik sommarens hittils bästa helg... Helt underbara dagar i solen, på stranden i trädgården och med massa mys och goda drinkar.
Nu däremot så måste jag sticka till jobbet. Jäkla skit! Jag svettas som satan redan och vi har typ 100 grader där. Nä men drygt 30 i alla fall.
Det hjälper ju inte att jag powerwalkade i hettan i morse... haha

Supermysig kväll med Alis!

Gud vad det var längesen jag träffade henne. Och gud vad det var kul. Jag åt caesarsallad och drack rose och snackade massor.
Och idag har jag en mindre kul dag. Ska verkligen jobba hela dagen. Och nu ser det ut som att det ska bli fint väder. Hoppas, hoppas att det blir det i helgen också.
Nä nu måste jag sticka... slänger upp en gårdagens också.

Jag i mina nya jeans som jag fyndade på rean.


tisdag... en dag närmre...

Helgen!! som jag längtar så fruktansvärt mycket till. Ska bara ta mig igenom killerveckan på jobbet. Denna veckan kommer endå att bli en bra vecka.
Jag och Erik köpte en soffa igår! Jag gick runt ett hörn på mio sa, där har vi ju den. Det var VÅR soffa. Så vi beställde den illa kvickt, eftersom vi va där typ fem i sex och då stängde dem. Säljaren var sådär road. Innan dess solade jag och shoppade med Erica, hittade äntligen ett par jeansshort som jag gillar!
Idag ska jag bara jobba faktiskt och försöka sova mycket inatt. Jag ligger ju uppe på nätterna och läser tredje boken i twilight-sagan. Man kan faktiskt inte slita sig. Men nu är jag skittrött.

Imorgon ska jag ut och käka med Alexandra och det ska bli skitkul! Har inte träffat henne på evigheter.
Nä, nu har jag faktiskt skitbråttom. Jag ska inom affären tänkte jag...

Förlåt!!!

Jag har nästan glömt bloggen! Jag vet att jag suger. Min enda ursäkt är att jag varit sjuk och jobbat hela helgen. Jag tänkte lägga upp dem utlåvade bilderna nu faktiskt.


Jag i lekkläder på midsommar

Jag bad Kevin att le på bilden..haha han är sötast

 

Jag pryder midsommarstången

 


Vi vann i kubb


jag och älsklingen...

Jag bar ut kevin sovandes i bilen... sååå söt!


På söndagen hade jag och erik en utflyktsdag och stack till min mormor och morfars gamla landställe... Vi hade en helt underbar dag tillsammans.




Så här är miljön där. Jag fick lite barnen  i bullerbyn-känsla faktiskt.


Mitt i skogen och myggboet verkade det som.



Dagen avslutades med grillning i parken, det var så underbart fint väder!


Jag ska strax sticka till jobbet...

på årets varmaste dag hittils... plus att det är lördag. Jippie...

Nä nu ska jag tänka glada tankar... det är ju den enda hela helgen jag jobbar i hela juli. Hoppas att det blir lika fint väder resten av helgerna bara. Nästa helg kommer att bli perfekt då!

Sista kaffet på balkongen sen drar jag...

RSS 2.0